ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τώρα μπορούμε να κάνουμε δικό μας το κόκκινο φόρεμα της Julia Roberts από το Pretty Woman


MMEINTANI

25 Μαΐου 2018

20110222-zaf-m42-030.jpg

Μιλάω φυσικά για το Pretty Woman, την ταινία που έκανε όλα τα κορίτσια να ονειρεύονται μια σχέση με τον τότε γοητευτικότατο Richard Gere και μια ντουλάπα με όλα τα ρούχα που έκανε δώρο στον χαρακτήρα που υποδύονταν η Julia Roberts.

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα κομμάτια ήταν και το χαρακτηριστικό κόκκινο φόρεμα με το έντονο ντεκολτέ, το οποίο είχε σχεδιαστεί από την Marilyn Vance, την costume designer της ταινίας. Το εντυπωσιακό αυτό κομμάτι που φορούσε η "Vivian", όπως λεγόταν ο ρόλος της Julia Roberts, μπορεί λοιπόν να γίνει κατά κάποιο τρόπο δικό μας πλέον, χάρη σε ένα αμερικάνικο brand το οποίο λέγεται Reformation.

Η νυφική συλλογή του για φέτος περιλαμβάνει ένα μάξι φόρεμα σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό της Julia το οποίο μάλιστα κοστίζει μόλις $388 δολάρια. Στο επίσημο site του brand το βλέπουμε να διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: black, lipstick και champagne αλλά όπως πολύ σωστά καταλάβατε, αν θέλετε να βάλετε στη ντουλάπα σας λίγη από την αίγλη του Pretty Woman, το χρώμα που πρέπει να επιλέξετε δεν είναι άλλο από το lipstick.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.