ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Οίκος HERMES στρέφεται στις ρίζες του και δημιουργεί ένα Νέο άρωμα, μια Νέα προσθήκη στη ναυαρχίδα στου Οίκου, το Terre d’ Hermes!


2 Αυγούστου 2018

capture.png

Ο Οίκος HERMES στρέφεται στις ρίζες του και δημιουργεί ένα Νέο άρωμα, μια Νέα προσθήκη στη ναυαρχίδα στου Οίκου, το Terre d Hermes!

Το Terre dHermès δημιουργήθηκε από τον Jean-Claude Ellena το 2006 και βασίζεται στο πρωταρχικό στοιχείο " Terre", τη γη. Η λέξη "Terre" σηματοδοτεί την αρχή των πάντων για τον Οίκο, ο δίαυλος μέσω της οποίας ο άνθρωπος μπορεί να εξυψωθεί και να δημιουργήσει. Μια χούφτα χώμα σκορπίζεται στον ουρανό και όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα, μετατρέπεται σε άρωμα.

Σήμερα, το 2018, Η Christine Nagel, αρωματοποιός και διευθύντρια των αρωμάτων του Οίκου Hermes, στρέφει την προσοχή της στο πρωταρχικό Terre dHermès και δημιουργεί το Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver. Ο άνδρας ανακαλύπτει ένα νέο ορίζοντα που αντανακλά την δύναμή του, μια νέα ώθηση του φωτός, ένα άλλο Terre.

Με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε το Νέο άρωμα του Οίκου HERMES, Terre d Hermes Eau Intense Vetiver με κύρια συστατικά του

Ø Το Vetiver

Ø Πράσινο Περγαμόντο

Ø Πιπέρι Sichuan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.