ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η συνεργασία της L’Oréal με την Isabel Marant θα είναι μία από τις πιο εμβληματικές


Αφροδίτη Σακκά

5 Σεπτεμβρίου 2018

20180717-print-collab-isabel-marant-group_dmi_dp.jpg

Οι Γαλλίδες πάντα αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα, όχι μόνο για το στιλ αλλά και για την ομορφιά τους. Κι αν υπάρχει μία εμβληματική Γαλλίδα στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, αυτή είναι η Isabel Marant. Γνωστή για τις κομψές και elegant δημιουργίες της, σε συνδυασμό με το απαραίτητο boho "je ne sais quoi", η σχεδιάστρια συνεργάζεται με τη L’Oréal Paris για να φέρει τον παριζιάνικο αέρα και στα νεσεσέρ μας.

H συλλογή θα περιλαμβάνει 5 προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια και τα μάγουλα και όλα θα φέρουν τον αέρα του Parisian Chic, όπως το βλέπουμε στις ταινίες. Όπως είπε η Marant στο WWD, η γυναίκα που απευθύνεται "είναι ιδιαίτερα φυσική μέσα στη μέρα αλλά δεν έχει χρόνο να γυρίσει σπίτι πριν βγει [για βράδυ] και να κάνει ολόκληρο το make up της από την αρχή. Οπότε η ιδέα ήταν να έχουμε τρία ή τέσσερα προϊόντα που θα μπορούν να εξαγνίσουν ένα πρόσωπο με πολύ απλές και αυθόρμητες κινήσεις".

Το όνομά της “Isabel Marant” έχει συνδεθεί άρρηκτα με το Parisian Chic. Το 1994 ιδρύει το ομώνυμο label, το οποίο γίνεται συνώνυμο του πρωτοποριακού και κοσμοπολίτικου στυλ της ενώ η αυτοπεποίθηση, η αυθεντικότητά και η άψογη εφαρμογή που αντανακλούν οι συλλογές της, είναι τα στοιχεία που την καθιέρωσαν στο prêt-a-porter. Χωρίς προκαταλήψεις, με νοοτροπία βαθιά ριζωμένη στη Γαλλική κουλτούρα, το brand Isabel Marant αγκαλιάζει με ενθουσιασμό όλες τις γυναίκες και επιδιώκει τη διαφορετικότητα. Από την Άγρια Δύση της Αμερικής έως τους δρόμους της μεγαλούπολης που αποκαλεί «σπίτι της», η Isabel Marant μας ταξιδεύει νοερά μέσα από τις συλλογές της στην πασαρέλα. Τώρα συνεργασία με τη L’Oréal Paris περνάει τα σύνορα του κόσμου της ομορφιάς, έχοντας ως όπλο της το πιο σημαντικό ατού της: “ready-to-wear” make up, για all day looks, που μπορείς να έχεις μαζί σου, στην τσάντα σου.

"Πάντα ερμήνευα το prêt-a-porter στη μόδα, κυριολεκτικά και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το ίδιο και με μια σειρά on-the-go make up σε συνεργασία με τη L’Oréal Paris" δηλώνει η Isabel Marant. "Ήταν όνειρό μου να ασχοληθώ με τον πρωτοποριακό κόσμο της ομορφιάς και του make up και να δημιουργήσω μια σειρά με τα every day make-up essentials, που μπορεί κάθε γυναίκα να τη φορέσει, από το πρωί μέχρι το βράδυ."

Το κοινό όραμα της L’Oréal και της Isabel Marant περιλαμβάνει όχι μόνο τη θυληκότητα, αλλά και την ανάγκη για τη γυναικεία ενδυνάμωση, μέσα από προϊόντα που αντικατοπτρίζουν την casual chic φύση μίας Γαλλίδας. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει την ημέρα της εμφάνισης της σχεδιάστριας, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, στις 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.