ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Fashioff: Ο Apostolos Mitropoulos αλλάζει τη μόδα


18 Οκτωβρίου 2018

img_6797_1.jpg

ΑΘΗΝΑ, 15/10/18: Το βράδυ της Δευτέρας, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Πετράλωνα, η επίδειξη μόδας του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου, με τις δημιουργίες της χειμερινής κολεξιόν του με τίτλο “Fall 19 & Beyond».

Αρχική ιδέα, ήταν να δημιουργηθεί μια σειρά, μια συλλογή σε εξέλιξη, μια αφήγηση που να προσφέρεται για πολλαπλές αναγνώσεις και ερμηνείες, με τα απαραίτητα. Όλα όσα, δηλαδή, πρέπει να υπάρχουν σε μια γκαρνταρόμπα για αγόρια και κορίτσια, όπως t-shirts (με χρώματα, χιούμορ, κυνισμό), φούτερ (υπερμεγέθη και μη), καπέλα (για το φως και το σκοτάδι), τσάντες (πληθωρικές και γενναιόδωρες), φόρμες και ζακέτες. Κι επειδή μια ιδέα γεννά πάντα επιπλέον ιδέες, φτιάχτηκαν ρούχα και αξεσουάρ εξαιρετικής πάντα ποιότητας, προσιτά οικονομικά και φιλικά προς τον καταναλωτή δημιουργώντας κατ’επέκταση έναν διαδικτυακό οίκο μόδας τον οποίο ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί οποιαδήποτε ώρα και ήμερα.

Ο συνδυασμός από τις λευκές, πλαστικές καρέκλες, τα σοκολατένια γλειφιτζούρια δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου, την υψηλή ραπτική, και τα avant garde μοντέλα, πλαισίωσαν την απρόβλεπτη και μη συμβατική, όπως πάντα, επίδειξη του σχεδιαστή.

Την βραδιά τίμησαν πολλά πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, των τεχνών, και της ελληνικής showbiz. “Η μόδα έχει αλλάξει. Μόδα είναι να προσφέρεις.” δηλώνει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Μητρόπουλος, ο οποίος στην επίδειξη παρουσίασε κι ένα ειδικά σχεδιασμένο, limited edition φούτερ σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός», για την ενίσχυση του project για τις Φωτιές της Ανατολικής Αττικής.\

Περισσότερες λεπτομέρειες για το project θα βρείτε στο website του Δεσμού (www.desmos.org) αλλά και του σχεδιαστή απ’όπου και θα διατίθενται τα limited edition κομμάτια. Στο www.apostolosm.com θα βρείτε όλα όσα είδαμε και δεν είδαμε στο “Fashioff” show του Απόστολου Μητρόπουλου που κατάφερε για μία ακόμη φορά να μας εκπλήξει και να μας εντυπωσιάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.