ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Standing Out Is the New Fitting In: Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή της Nak Shoes FW18


18 Οκτωβρίου 2018

sm-fall18_01.jpg

Αυτό το φθινόπωρο ανακαλύψτε τη νέα γυναικεία συλλογή FW2018 της Nak shoes. Δημιουργούμε και πηγαίνουμε μπροστά, εμπνεόμαστε από την ιδέα της περιπέτειας στην καθημερινή μετακίνηση και την αίσθηση της κοινότητας που δημιουργεί.

Εντυπωσιακά animal prints, work-to play ready τακούνια, μποτάκια με ανάγλυφες υφές, μεταλλικά χρώματα και ιδιαίτερα τακούνια, chunky sneakers σε μια πλούσια γυναικεία συλλογή από γνωστά brands όπως STEVE MADDEN, Dune London, Nina New York, Pikolinos, Butterfly Twists, Bally, Versace, Versus Versace, Santoni, Blumarine και πολλά ακόμη.

H influencer Jacqueline Mikuta με το best-seller sneaker CLIFF από τη νέα συλλογή του Steve Madden που μπορείτε να βρείτε στη Nak shoes

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα Nak shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.nak.gr με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.