ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Balmain επιστρέφει στην υψηλή ραπτική


Αφροδίτη Σακκά

1 Νοεμβρίου 2018

abaca_653351_117.jpg

Ο στρατός Balmain επιστρέφει στην υψηλή ραπτική. Ο Olivier Rousteing ανακοίνωσε πως ο γαλλικός οίκος σχεδιάζει να επιστρέψει στη Couture Week, στο WWD Retail & Apparel Summit.

Όπως αναφέρει το WWD, ο Rousteing "σκοπεύει να φέρει πίσω το παριζιάνικο DNA" στο brand με την επιστροφή του στον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο creative director θα σχεδιάσει couture, ενώ το show θα πραγματοποιηθεί στη Couture Week τον Ιανουάριο του 2019. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συλλογή θα είναι η πρώτη couture collection του οίκου εδώ και 16 χρόνια. Η τελευταία παρουσιάστηκε το 2002 όταν ο Oscar de la Renta ήταν ακόμη ο crative director.

Ο Rousteing ανακοίνωαε επίσης πως επιθυμεί να δημιουργήσει αξεσουάρ, αρώματα και καλλυντικά στο μέλλον. Από τότε που πήρε τη θέση του creative director το 2011, ο Rousteing έθεσε μία νέα εποχή για τον οίκο Balmain - η οποία αποτελείται από celebrities, διάσημα μοντέλα και συνεργασίες με διάφορα brands.

Ενώ μεγάλο κομμάτι της δουλειάς του Rousteing έχει βοηθήσει τον οίκο Balmain να προσεγγίσει το νεαρό κοινό και να γίνει πιο προσιτός, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προσεγγίσει την άλλη πλευρά του κόσμου της μόδας.

Δείτε ακόμη: Η νέα εποχή του οίκου Oscar de la Renta

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.