ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Diesel λέει: Δώσε στους αγαπημένους σου φίλους, συνεργάτες, σε όλους, την καλύτερη δυνατή σκέψη!


13 Νοεμβρίου 2018

holiday_collection_extra_assets_14.jpg

O χειμώνας καταφθάνει, και αυτό σημαίνει ότι έχουμε δουλειές! Είναι η περίοδος των δώρων! Ξέρετε, αυτή η τρελή ώρα που τρέχουμε γύρω γύρω όλοι για να βρούμε το τέλειο δώρο για κάποιον τον οποίο έχουμε στο μυαλό μας!

Όμως δεν έχει σημασία το τι θα αγοράσεις-- από μία κάλτσα μέχρι ένα σπορ αυτοκίνητο -είναι η σκέψη που μετράει, σωστά; Η Diesel σκέφτηκε μια φοβερή λύση! Γιατί να μην κάνεις δώρο μία σκέψη? Είναι προσωπικό, θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και κάποιον άλλο πιο χαρούμενο!

Η γιορτινή καμπάνια της Diesel αποτελείται από μερικά βίντεο στα οποία οι πρωταγωνιστές κάνουν άβολα δώρα με αποτέλεσμα εκτυλίσσονται άβολες καταστάσεις! Είναι μια γιαγιά που με προσοχή ξετυλίγει ένα bong και πολλά άλλα άκυρα! Μαζί με κάθε αγορά τους όλοι οι φανς της Diesel θα παραλαμβάνουν μία μπάλα με μια σκέψη που θα συνοδεύει το δώρο, γιατί σε τελική ανάλυση, είναι η σκέψη που μετράει! Η Diesel λέει: Δώσε στους αγαπημένους σου φίλους, συνεργάτες, σε όλους, την καλύτερη δυνατή σκέψη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.