ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Versace αναδημιούργησε το iconic φόρεμα της J.Lo


Αφροδίτη Σακκά

3 Δεκεμβρίου 2018

abaca_17361_02_1.jpg

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη για το iconic Versace φόρεμα της Jennifer Lopez: Η διαφανής πράσινη τουαλέτα από σιφόν, που φόρεσε η τραγουδίστρια στα Grammys του 2000 και ο λόγος που υπάρχουν οι Εικόνες του Google; (Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Google, Eric Schmidt, ήταν τόσες πολλές οι αναζητήσεις για τη φωτογραφία της Lopez με το φόρεμα στο κόκκινο χαλί, που τους ενέπνευσε να λανσάρουν τα Google Images).

Ίσως να γνωρίζετε, επίσης, πως ο οίκος Versace έχει αναδημιουργήσει αρκετά designs από τα αρχεία του και τώρα σειρά είχε το φόρεμα της J.Lo.

Στο Pre-Fall 2019 show του οίκου (το οποίο περιλάμβανε πολλά animal prints και χρωματιστά PVC) η Amber Valletta εμφανίστηκε με μία νέα εκδοχή του iconic φορέματος, απλά αντί για τροπικό print, περιλάμβανε χρωματιστές καρδιές σε μαύρο φόντο.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό iconic σχέδιο που έκανε την επανεμφάνισή του - υπήρξε επίσης μία εκδοχή του φορέματος της Elizabeth Hurley από το 1994, το οποίο αναδημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στο πρωτότυπο. Δείτε το show στο video:

 

Δείτε ακόμη: Η εμφάνιση της Michelle Obama με το εκπληκτικό φόρεμα Versace

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.