ΣΤΙΛ FASHION NEWS

The Real Catwalk: Μία body-positive πασαρέλα ως απάντηση στη Victoria's Secret


Αφροδίτη Σακκά

4 Δεκεμβρίου 2018

45544729_207746236811593_48412175274980720_n.jpg

To fashion show της Victoria's Secret προβλήθηκε επίσημα πριν μερικές μέρες, αλλά οι περισσότερες γυναίκες κάθε άλλο παρα "φαντασία" βλέπουν στην πασαρέλα (όπως το αποκαλεί η εταιρία). Αυτό που βλέπουν οι περισσότερες γυναίκες είναι άλλες γυναίκες που δεν τους μοιάζουν ούτε στο ελάχιστο. Γι' αυτό και το μοντέλο, Khrystyana Kazakova, οργάνωσε το The Real Catwalk, ένα body-positive fashion show που έκλεψε την παράσταση στη Time's Square το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ?????™ {???-???-???} (@definitiondesire) on

Η Kazakova, μία πρώην διαγωνιζόμενη του America's Next Top Model, θέλησε να δώσει στις γυναίκες όλων των σωματότυπων και backgrounds, την δυνατότητα να ανέβουν στην πασαρέλα, ως απάντηση στο show της VS (που δεν περιλάμβανε και ιδιαίτερο diversity). H εταιρία έχει δεχθεί έντονες επιθέσεις αφού ο Ed Razek, chief marketing officer της Limited Brands στην οποία ανήκει η VS, έκανε μερικά εξαιρετικά προσβλητικά σχόλια σε μία συνέντευξη με τη Vogue.

O Razek είπε: "Δεν θα έπρεπε να έχετε τρανσέξουαλ στο show; Όχι. Όχι, δε πιστεύω πως θα έπρεπε. Γιατί όχι; Γιατί το show είναι μία φαντασία. Είναι ένα 42λεπτο πρόγραμμα ψυχαγωγίας... Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα τηλεοπτικό special για plus-size γυναίκες [το 2000]. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, ούτε ενδιαφέρεται".

Βέβαια, οι δηλώσεις του Razek καταρρίπτονται καθημερινά, όπως έγινε και με το The Real Catwalk - το ενδιαφέρον για μόδα που απευθύνεται σε όλους είναι μεγαλύτερο από ποτέ. Η Kazakova προσκάλεσε ανθρώπους από όλες τις ηλικίες, τα φύλα, τα ύψη, βάρη και αποχρώσεις δέρματος, για να ανέβουν στην πασατέλα που προβλήθηκε στα social media. Πάνω από 200 άνθρωποι πήραν μέρος στο show.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fern Munoz (@lufern06) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madelynn Poulson (@medusa.poulson) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ren (@ren_evolve) on

 

Δείτε ακόμη: Τα 5 πιο hot plus-size μοντέλα που κάνουν θραύση στον χώρο της μόδας

 

Πηγή φωτογραφίας: www.instagram.com/thelauren_k

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.