ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Anna Wintour αποκάλυψε τι πραγματικά πιστεύει για τη Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

24 Ιανουαρίου 2019

abaca_640414_088.jpg

H Meghan Markle μπορεί να είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες celebrities στον κόσμο της μόδας αυτή τη στιγμή - από το iconic νυφικό της, μέχρι το κομψό maternity style της τους τελευταίους μήνες. Έτσι, λοιπόν, βγάζει νόημα ο κόσμος να έχει περιέργεια σχετικά με το τι πιστεύει η Anna Wintour για εκείνη.

Για το πρώτο επεισόδιο του Go Ask Anna, μία νέα σειρά από videos της Vogue, η Wintour απαντά σε ερωτήσεις αγνώστων στην κάμερα. Όταν ρωτήθηκε για τη δούκισσα του Sussex, η Wintour είχε μία πολύ διπλωματική απάντηση: "Διάβασα κάπου πως υπήρξαν μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν κατάλαβαν γιατί ξύπνησε τόσο νωρίς στις 5 το πρωί. Είναι μία φυσιολογική κοπέλα από την Καλιφόρνια που σηκώνεται νωρίς και κάνει γιόγκα και διαλογισμό. Και ότι έστειλε πολλά γραπτά μηνύματα. Τι περίμεναν; Ότι θα τα έστελνε με περιστέρι; Οπότε πιστεύω πως είναι καταπληκτική".

Κι έτσι απλά η Meghan Markle πήρε την έγκριση της Anna Wintour - τώρα μπορούμε να ελπίζουμε και για ένα εξώφυλλο στη Vogue;

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.