ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Καλωσήλθατε στο πρώτο mall (ανακυκλωμένης) μόδας


2 Φεβρουαρίου 2019

lauren-fleischmann-469994-unsplash.jpg
Εχετε μπει ποτέ σε κατάστημα second hand; Το κοινό γνώρισμα αυτών των μαγαζιών είναι η χαρακτηριστική οσμή που αναδίδεται από τους «λόφους» των μεταχειρισμένων ειδών. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, φο μπιζού και άλλα αξεσουάρ, λευκά είδη, διακοσμητικά και εργαλεία στοιβάζονται σε ράφια, πάγκους και καλάθια, στριμώχνονται σε κρεμάστρες, σέρνονται ακόμα και στο πάτωμα, αναδίδοντας μια αρκετά δυσάρεστη μυρωδιά, που όμως δεν είναι ικανή να απωθήσει τους λάτρεις του vintage. Αντίθετα το εμπορικό κέντρο ReTuna Återbruksgalleria μυρίζει πολύ ωραία. Γιατί παρόλο ότι λατρεύει τη μόδα vintage, η διευθύντριά του, Άννα Μπέργκστρομ, δεν αντέχει τη μυρωδιά των μεταχειρισμένων. Και θεωρεί πολύ σημαντικό ο χώρος αυτός να είναι δελεαστικός. Πηγή: Protagon.gr

Εχετε μπει ποτέ σε κατάστημα second hand; Το κοινό γνώρισμα αυτών των μαγαζιών είναι η χαρακτηριστική οσμή που αναδίδεται από τους «λόφους» των μεταχειρισμένων ειδών. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, φο μπιζού και άλλα αξεσουάρ, λευκά είδη, διακοσμητικά και εργαλεία στοιβάζονται σε ράφια, πάγκους και καλάθια, στριμώχνονται σε κρεμάστρες, σέρνονται ακόμα και στο πάτωμα, αναδίδοντας μια αρκετά δυσάρεστη μυρωδιά, που όμως δεν είναι ικανή να απωθήσει τους λάτρεις του vintage.

Αντίθετα το εμπορικό κέντρο ReTuna Återbruksgalleria μυρίζει πολύ ωραία. Γιατί παρόλο ότι λατρεύει τη μόδα vintage, η διευθύντριά του, Άννα Μπέργκστρομ, δεν αντέχει τη μυρωδιά των μεταχειρισμένων. Και θεωρεί πολύ σημαντικό ο χώρος αυτός να είναι δελεαστικός.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.