ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Gigi Hadid περπατά στο πρώτο της catwalk για τον οίκο Burberry


Αφροδίτη Σακκά

18 Φεβρουαρίου 2019

abaca_652485_019.jpg

Η Gigi Hadid έκανε το ντεμπούτο της για τον Βρετανικό οίκο Burberry την Κυριακή. Η 23χρονη περπάτησε στο show του Riccardo Tisci για το Φθινόπωρο 2019 - τη δεύτερη συλλογή του για τον οίκο.

Η Hadid εμφανίστηκε στο πρώτο κομμάτι του show, φορώντας τα luxury sportswear του Tisci: Ένα μονόχρωμο top με φερμουάρ πάνω από μία polo μπλούζα Burberry, με μία mini φούστα και μποτάκια. Το μοντέλο έδειχνε πολύ διαφορετική απ' ότι την έχουμε συνηθίσει, με τούφες από τα ξανθά μαλλιά της να δημιουργούν περίτεχνα σχήματα με gel στο πρόσωπό της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀L'OFFICIEL VIETNAM (@lofficielvietnam) on

Το ντεμπούτο της σηματοδοτεί μία σπάνια εμφάνιση στο London Fashion Week από την Hadid, η οποία δε συχνάζει ιδιαίτερα στα shows του Λονδίνου. Το αν η συνεργασία της με τον οίκο Burberry πρόκειται να είναι κάτι παραπάνω από την εμφάνισή της στο catwalk δεν έχει επιβεβαιωθεί - αλλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη μία καμπάνια στο προσεχές μέλλον.

 

Δείτε ακόμη: Η Gigi Hadid δίνει τις πιο stylish ιδέες για total black outfits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.