ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Πέθανε o Karl Lagerfeld


19 Φεβρουαρίου 2019

abaca_157126_03.jpg

O Karl Lagerfeld, ένας από τους πιο θρυλικούς σχεδιαστές μόδας στην ιστορία, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών στο Παρίσι, σήμερα, Τρίτη 19/2/2019.

Σε μία επταετή καριέρα ως ένας από τους ανθρώπους που επηρέασαν περισσότερο τον κόσμο της μόδας, ο Lagerfeld δημιουργούσε συλλογές για τον οίκο Chanel και Fendi την ίδια στιγμή, σε συνδυασμό με το προσωπικό του brand, χωρίς να σταματά ποτέ. Για τον Lagerfeld, το σχέδιο ήταν η ίδια του η αναπνοή: "οπότε, αν δεν μπορώ να αναπνεύσω, έχω πρόβλημα," έλεγε συχνά στους δημοσιογράφους που πάντα έμεναν έκπληκτοι με το ότι δεν κουραζόταν ποτέ, δε σταματούσε ποτέ να δημιουργεί.

Φήμες για τον θάνατό του έκαναν τον γύρο των media εδώ και αρκετό καιρό, αφού ο Lagerfeld δεν παρευρέθηκε στο show του για την haute couture συλλογή του οίκου Chanel για πρώτη φορά, τον περασμένο μήνα. Ο θάνατός του δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τον οίκο Chanel ή τους εκπροσώπους του, ωστόσο, πολλά μέσα, όπως Vanity Fair Paris και WWD, αναφέρουν το γεγονός.

 

 

Δείτε ακόμη: Ο Karl Lagerfeld έστησε μια μικρή Ελλάδα για το catwalk της Chanel

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.