ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Tommy Hilfiger αποκαλύπτει τη συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη του 2019


20 Φεβρουαρίου 2019

th_sp19_tommyxzendaya_lookbook_look09.jpg

ΤΙ: Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στη PVH Corp. [NYSE: PVH], είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει την πρώτη συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 η οποία σχεδιάστηκε από τον iconic Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger, σε συνεργασία με την ηθοποιό και παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών TOMMY HILFIGER, Zendaya. Η συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από τις 16 Απριλίου. (tommy.com)

Η πρώτη συλλογή TommyXZendaya γιορτάζει τις δυνατές, iconic γυναίκες της δεκαετίας του ’70, θυμίζοντας μας το Fashion Show “Battle of Versailles” που έλαβε χώρα εκείνο το χρονικό διάστημα, αλλά και το δυναμικό statement που έδωσαν τα μοντέλα της Αμερικής που περπάτησαν στην πασαρέλα. Τα look είναι δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, με δομημένες σιλουέτες που περιλαμβάνουν ψηλόμεσα τζιν και παντελόνια στην εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα του μπορντό, του navy blue, του κρεμ και του κόκκινου Cabernet με κεντημένα το “Z” και “T”. Από τα θηλυκά μακριά wrap φορέματα έως τα πολυτελή σατέν πουκάμισα, οι γραμμές ουράνιο τόξο και τα πολύχρωμα prints, που είναι εμπνευσμένα από τον ζωδιακό κύκλο, δίνουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση στη συλλογή. Το αιώνιο tailored κοστούμι έχει εξελιχθεί σε ένα μοντέρνο twist, ενώ τα «καμπάνα» παντελόνια και τα narrow waist blazers έχουν επανασχεδιαστεί σε κόκκινο Cabernet και κρεμ καρό. Από ρουχισμό και αξεσουάρ έως μαγιό και εσώρουχα, η συλλογή αγκαλιάζει τη νοσταλγία του παρελθόντος με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, δένοντας τη μοναδική και δυναμική αίσθηση του στιλ της Zendaya με το κλασικό Αμερικανικό cool DNA του brand.

Η συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 θα κάνει πρεμιέρα στο εμπειρικό runway event TOMMYNOW στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.