ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Anna Wintour αποκάλυψε τι δεν πρέπει να φορέσουμε ποτέ σε συνέντευξη για δουλειά


The Jennettes

5 Μαρτίου 2019

abaca_640414_088.jpg

Το να διαλέξουμε τι να φορέσουμε για μία συνέντευξη δουλειάς μπορεί να γίνει δύσκολη υπόθεση - ειδικά αν η συνέντευξη αυτή είναι με την Anna Wintour. Αλλά η editor in chief της Vogue, αποκάλυψε ένα μυστικό που μπορεί να σας ηρεμήσει. Σε ένα νέο επεισόδιο της σειράς με videos Go Ask Anna, η Wintour απάντησε στην ερώτηση ενός αναγνώστη για το τι θα έπρεπε να φορέσει κάποιος σε μία συνέντευξη για τη Vogue - κι εμείς κρατάμε σημειώσεις.

"Μου φαίνεται τόσο ενδιαφέρον το πώς ντύνονται οι άνθρωποι όταν έρχοντα για συνεντεύξεις," λέει η Wintour στο video. "Μερικές φορές σε κάνουν να νιώθεις πως φορούν ρούχα που αγόρασαν το ίδιο πρωί ή ενδεχομένως το προηγούμενο βράδυ, και όχι κάτι που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους και το ποιοι είναι. Πιστεύω πως όλοι πρέπει να θυμούνται πως είτε κάνουν συνέντευξη με τη Vogue, είτε οπουδήποτε αλλού, δεν προσλαμβάνουμε τη γκαρνταρόμπα σας. Η γκαρνταρόμπα σας δεν θα κάνει τη δουλειά για εσάς - έχει να κάνει με το ποιοι είστε." Με άλλα λόγια, μην φορέσετε ποτέ κάτι σε συνέντευξη που δεν αντιπροσωπεύει το στιλ σας.

Η Wintour συνέχισε με ένα παράδειγμα που θεωρεί αρκετά αξιομνημόνευτο: "Θα θυμάμαι πάντα έναν νεαρό που ήρθε φορώντας φόρεμα και κρατώντας τσάντα και του έδωσα τη δουλειά εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να ντύνεσαι για τον εαυτό σου. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου με το να προσποιείσαι."

Δείτε ακόμη: H Anna Wintour ακολουθεί αυτά τα 3 βήματα σε κάθε outfit

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.