ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Fenty Maison: H Rihanna λανσάρει το προσωπικό της luxury fashion brand


The Jennettes

11 Μαΐου 2019

abaca_641752_011_1.jpg

Είναι γεγονός! Η Rihanna και η LVMH συνεργάζονται για να λανσάρουν τη Fenty Maison, ένα ready-to-wear brand που θα περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και θα κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη.

"Ο σχεδιασμός μίας σειράς σαν κι αυτή με την LVMH είναι μία εξαιρετικά ξεχωριστή στιγμή για εμάς. Ο κύριος Arnault μου έχει δώσει μία μοναδική ευκαιρία να εξελίξω έναν οίκο μόδας στο luxury κομμάτι, με κανέναν καλλιτεχνικό περιορισμό," είπε η Rihanna. "Δεν μπορώ να φανταστώ να έχω καλύτερο συνεργάτη δημιουργικά και επιχειρηματικά και είμαι έτοιμη να δει ο κόσμος τι έχουμε χτίσει μαζί," δήλωσε η τραγουδίστρια/σχεδιάστρια.

Η Rihanna μοιράστηκε τις σκέψεις της και στο Twitter, όσον αφορά την τελευταία επιχειρηματική της κίνηση. "Μεγάλη μέρα για την κουλτούρα. Ευχαριστώ κύριε Arnault που πίστεψες σε αυτό το μικρό κορίτσι από την αριστερή πλευρά ενός νησιού και που μου έδωσες την ευκαιρία να μεγαλώσω μαζί σου στην @lvmh," έγραψε στο post της.

Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι τεράστιας σημασίας, αφού η Fenty Maison είναι ο πρώτος οίκος μόδας που έχει δημιουργήσει η LVMH από το μηδέν από τον Christian Lacroix το 1987, όπως αναφέρει το BoF. Οι New York Times αναφέρουν πως η Rihanna είναι επίσης η πρώτη γυναίκα που λανσάρει ένα original brand με την εταιρία, αλλά και η πρώτη έγχρωμη γυναίκα στα ηνία ενός οίκου της LVMH.

 

Δείτε ακόμη: Η Rihanna έκοψε καρέ τα μαλλιά της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.