ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η πιο πετυχημένη έκθεση στην ιστορία του V&A


19 Σεπτεμβρίου 2019

Η πιο πετυχημένη έκθεση στην ιστορία του V&A

H έκθεση «Christian Dior: Designer of Dreams» που ολοκληρώθηκε την 1 Σεπτεμβρίου, προσέλκυσε μισό εκατομμύριο επισκέπτες κάτι που την καθιστά την πιο πετυχημένη στην ιστορία του μουσείου Victoria & Albert του Λονδίνου, του μεγαλύτερου μουσείου στον κόσμο που είναι αφιερωμένο στην τέχνη και το design.

Η συγκεκριμένη έκθεση ήταν και η πιο περιεκτική έκθεση σχετικά με τον Christian Dior που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Αγγλία κάτι που προφανώς έπαιξε ρόλο και στην μεγάλη της επιτυχία. Στην έκθεση παρουσιάστηκε η ιστορία αλλά και ο αντίκτυπος που είχε ο οίκος από το 1947 έως και σήμερα και ανιχνεύθηκε το DNA του μέσα από τα αρχεία, τις συλλογές και την παρουσίαση της προσέγγισης των 6 καλλιτεχνικών διευθυντών του.

Τα πρώτα εισιτήρια για την έκθεση εξαντλήθηκαν μέσα στις πρώτες τρεις εβδομάδες και για το λόγο αυτό η διάρκειά της επεκτάθηκε άλλες 7 εβδομάδες, ενώ ο διευθυντής του V&A, Tristram Hunt, ευχαρίστησε επίσημα με δήλωσή του όλους τους επισκέπτες της.

Marina Athinaiou

Δείτε περισσότερα:

Dior couture show 2013

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.