ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Ralph Lauren δημιουργεί collection με έμπνευση το στιλ της Rachel από το F.R.I.E.N.D.S.


Μάρθα Κουμπάνη

20 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ralph Lauren δημιουργεί collection με έμπνευση το στιλ της Rachel από το F.R.I.E.N.D.S.

Πέρασαν κιόλας 25 χρόνια από την ημέρα πουπροβλήθηκαν για πρώτη στις οθόνες μας τα F.R.I.E.N.D.S. Aκομα και σήμερα υπάρχουν μέρες που επιλέογουμε να ξαναδούμε την αγαπημένη παρέα, τα ανιαρά απογέυματα Σαββατοκύριακου με τους Ρέιτσελ, Μόνικα, Τζόι, Ρος, Τσάντλερ και Φοίβη να μας κρατούν την καλυτερη συντροφιά. Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν υπέροχη στον ρόλο της  Ρέιτσελ, η οποία εργαζόταν σύμφωνα με το σενάριο στα Bloomingdales και στον Ralph Lauren, ο οποίος έκανε και guest εμφάνιση σε ένα από τα επεισόδια.

Ο σχεδιαστής αυτή την φορά απόφάσισε να δημιουργήσει μία συλλογή εμπνευσμένη από τον χαρακτήρα της Ρέιτσελ Γκριν σε συνεργασία με την Warner Bros για να γιορτάσει τα 25 χρόνια της δημοφιλούς σειράς των 90s. Γνωρίστε την Wear To Work collection. Η RALPH LAUREN X FRIENDS collection περιλαμβάνει, τα πάντα για να αντιγράψουμε το στιλ της στο γραφείο από δερμάτινα παντελόνια και φούστες, polo πουλόβερ, κοστούμια, ως φούστες, όλα με 90s αισθητική. Το ακόμα καλύτερο είναι οι affordable τιμές.
 Η καμπάνια μας γυρνά πίσω στις αξέχαστες στιγμές των F.R.I.E.N.D.S και δεν βλέπουμε την ώρα να μεταμορφωθούμε σε  σύγχρονες Rachel Green.

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

 

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.