ΣΤΙΛ FASHION NEWS

To θέμα του Μet Gala 2020 μόλις ανακοινώθηκε και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε


Μάρθα Κουμπάνη

8 Νοεμβρίου 2019

To θέμα του Μet Gala 2020 μόλις ανακοινώθηκε και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε

Μετά την επιτυχία του Met Gala 2019 «Camp: Notes on Fashion», το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης ανακοινώνει το θέμα της ερχόμενη έκθεσης και στην μνήμη μας παρελαύνουν αμέτρητα εντυπωσιακά red carpet looks των πιο λαμπερών star.

Και, από ό,τι φαίνεται, το ερχόμενο θα είναι ακόμα πιο αστραφτερό, με extravagant εμφανίσεις, εκθαμβωτικά κοσμήματα, άφθονο hair και makeup inspo και την fun πλευρά των viral memes.

Tο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης ανακοίνωσε τελικά τη νέα έμπνευσή του για το Ινστιτούτο Κοστουμιού για το 2020: About Time Fashion and Duration, «Σχετικά με το Χρόνο: Μόδα και Διάρκεια». Έτσι μπορούμε να περιμένουμε πολλά πειραματικά σχήματα και ανατρεπτικά στιλ.

Ο Andrew Bolton, Head Curator του Metropolitan Museum of Art's Costume Institute της Νέας Υόρκης αποκάλυψε πως η έμπνευση πίσω από το φετινό θέμα είναι η κινηματογραική μεταφορά της νουβέλας της Virginia Woolf, Orlando, του 1992 με την Tilda Swinton.

Αυτή η έκθεση θα εξετάσει την εφήμερη φύση της μόδας, χρησιμοποιώντας flashbacks and fast-forwards για να αποκαλύψει πώς μπορεί να είναι τόσο γραμμική όσο και κυκλική», δήλωσε ο Max Hollein, διευθυντής του Met.

Οικοδεσπότες θα είναι ο Nicolas Ghesquière, ο Lin-Manuel Miranda, η Meryl Streep, η Emma Stone και η Anna Wintour κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.