ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Όσα είδαμε στο Athens Exclusive Designers Week 2019


Μάρθα Κουμπάνη

18 Νοεμβρίου 2019

Όσα είδαμε στο Athens Exclusive Designers Week 2019

Η 26η Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, στο Ζάππειο Μέγαρο, με την παρουσίαση των νέων συλλογών, Ελλήνων σχεδιαστών και αγαπημένων fashion brands, αλλά και με πολλές εντυπωσιακές παρουσίες, που βρέθηκαν στη front row της Εβδομάδα Μόδα,ς της Αθήνας. Το #jennygr βρέθηκε στην ελληνική Fashion Week, η οποία εξελίχθηκε στην απόλυτη Fashion εμπειρία. Eκεί νιώσαμε τον παλμό της μόδας να χτυπάει δυνατά, παρέα με τον Nescafé Gold.

jenny.gr

37 shows, καθήλωσαν τους θεατές, στη μεγαλύτερη διοργάνωση μόδας, μέσα από εντυπωσιακές δημιουργίες, στιλ, λάμψη και πολλές ξεχωριστές εκπλήξεις. Από την άλλη, η διοργάνωση ήταν ξεχωριστή για έναν ακόμη λόγο: Απότισε φόρο τιμής στο ταλέντο της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σοφίας Κοκοσαλάκη, λίγες μόλις μέρες μετά τον θάνατο της. 

Οι επιδείξεις ξεκίνησαν με τους απόφοιτους της σχολής Fashion Workshop της Bίκυς Καγιά, που παρουσίασαν τις ευφάνταστες δημιουργίες τους, κερδίζοντάς μας από την πρώτη στιγμή.

jenny.gr

Η Δέσποινα Μοιραράκη συμμετείχε για πρώτη φορά και παρουσίασε τη νέα της χειμερινή συλλογή, Desmira by Miraraki, με πολύχρωμα βελούδα, συνδυασμένα με δαντέλες και ολομέταξα υφάσματα. Οι μοναδικές δημιουργίες των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade και λίγο αργότερα, η Olga Karaververis και ο Δημήτρης Ορδουλίδης, ολοκλήρωσαν την 1η μέρα με ξεχωριστές γυναικείες και ανδρικές δημιουργίες.

jenny.gr

H 2η μέρα της AXDW ήταν αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές, με 12 ταλαντούχους δημιουργούς.

Τα βράδια, το Περιστύλιο του Ζαππείου γέμισε με τις λαμπερές δημιουργίες, αλλά και τη λάμψη των επωνύμων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, την AXDW.

jenny.gr

Οι επισκέπτες της AXDW είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα υπέροχα χαρμάνια του Nescafé Gold, που έδωσε το ζεστό και πλούσιο άρωμα του, αλλά και μια χρυσή πινελιά στην Εβδομάδα Μόδας. Mια ζεστή γουλιά Nescafé Gold, ήταν το ιδανικό ξεκίνημα πριν από το κάθε show.

jenny.gr

Παράλληλα με τις επιδείξεις, οι επισκέπτες θαύμασαν τις νέες συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων και συγκεκριμένα, τις δημιουργίες των: 2k10, Antonio Boggati, Apoxylo, Calliope Psoma, Debbie Tzima Design, Eleni Karepidou, Eleni Tsaprali, ET Collection, Fgtonsilk, Kaleido Jewelry και The Briteline. 

Από τα highlights, η Υβόννη Μπόσνιακ επίσης, για πρώτη φορά στη διοργάνωση με ένα ξεχωριστό show. Η 26η ΑXDW για πρώτη φορά, καλωσόρισε σχεδιαστές από την Κύπρο, όπως η Αφροδίτη Χερά και η Λουκία Κυριάκου, ενώ το brand ΤYS Touch Your Soul έρχεται από την Ινδία με περίτεχνα και χειροποίητα φουλάρια. 

jenny.gr

O αγαπημένος των γυναικών, Βασίλης Ζούλιας, παρουσίασε μια ιδιαίτερη capsule συλλογή μαζί με τα εντυπωσιακά κοσμήματα Pericles Kondylatos, σε ένα late night show, σε ένα απόλυτα βιομηχανικό σκηνικό και μια παλιά αποθήκη στην Πειραιώς. Το ξεχωριστό show με έμπνευση τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό, έφερε πολύ έντονο χρώμα και african vibes στη Fashion week.

jenny.gr

Έντονη όμως, ήταν και η παρουσία του αποκλειστικού χορηγού Nescafé Gold, στο πολυαναμενόμενο show των MI-RO. To κορυφαίο σχεδιαστικό δίδυμο των Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη επεφύλασσαν ένα δυνατό show στη Σχολή Καλών Τεχνών, όπου το haute couture συνάντησε τη μοντέρνα τέχνη. Βγαίνοντας, ένας ακόμα Nescafé Gold ολοκλήρωσε γευστικά την εμπειρία του show.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
IMG 4577
jenny.gr

Με μία ξεχωριστή συναυλία και με μοντέλα επί σκηνής, σε ρόλο concert crowd, ολοκληρώθηκε η 26η Athens Xclusive Designers Week, με το fashion show του οίκου Parthenis, στο συναυλιακό χώρο Fuzz. H AXDW ολοκληρώθηκε με πολλή μουσική και χορό. Στη σκηνή το συγκρότημα Chickn ξεσήκωσε το πλήθος, και ανέδειξε τις δημιουργίες της σχεδιάστριας, μέσα από την κίνηση.

jenny.gr

Η ΑΧDW  powered by Nescafé Gold, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών διεθνών μέσων και πέρασε το μήνυμα της ελληνικής μόδας, σε όλο τον κόσμο.

Φωτογραφίες: Aλίνα Κέκη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.