Γιατί τα κορίτσια της μόδας ξαφνικά κρατούν μπουκέτα τυλιγμένα στο ίδιο χαρτί

Μάρθα Κουμπάνη
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

Κάθε τόσο ακούμε για τις πιο περίεργες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, τάσεις που γενιούνται στα κοινωνικά δίκτυα και γίνονται viral. Η αισθητική πλέον έχει μπει στην καθημερινότητα μας και πολλές όμορφες εικόνες παρελαύνουν μπροστά από τα μάτια μας πατώντας και εξερευνώντας μερικά από τα πιο εντυπωσιακά προφίλ του Instagram.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που τα Ιt girls φωτογραφίζονται κρατώντας λουλούδια και ανθοδέσμες σε ρομαντικές αποχρώσεις, ωστόσο αυτές τις ημέρες όλες κρατούν μπουκέτα τυλιγμένα στο ίδιο χαρτί. Πίσω από αυτή την καθόλου τυχαία σύμπτωση κρύβεται ο ιταλικός οίκος Prada. Το fashion label βρήκε έναν όμορφο τρόπο να παρουσιάσει τη καμπάνια για τη Resort συλλογή του για το 2020, η οποία είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 14 Νοέμβρη.

Επιπλέον συγκεκριμένα ανθοπωλεία σε fashion μητροπόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο, η Μόσχα, το Τόκιο και η Σανγκάη θα τυλίγουν τα λουλούδια των πελατών τους με χαρτί Prada, στο οποίο θα είναι τυπωμένες οι φωτογραφίες της καμπάνιας.

Yπέροχο!