ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο απόλυτος gifting προορισμός είναι τα Μarks & Spencer - Προσφορά 20% σε όλα τα είδη για λίγες ημέρες


4 Δεκεμβρίου 2019

Ο απόλυτος gifting προορισμός είναι τα Μarks & Spencer - Προσφορά 20% σε όλα τα είδη για λίγες ημέρες

Τα Χριστούγεννα - για πολλούς η πιο μαγική εποχή του χρόνου - πλησιάζουν και, καθώς οι μέρες περνούν, μας κατακλύζει αυτό το γλυκό συναίσθημα, ανυπομονησίας και χαράς. Οι γιορτές έρχονται και δεν βλέπουμε την ώρα να έρθουμε πιο κοντά στους αγαπημένους μας, να τους αφιερώσουμε χρόνο, να ανταλλάξουμε δώρα αλλά και γιατί όχι να ανανεωθούμε.

Και τι καλύτερο από ένα δώρο Marks & Spencer! Πλέον μπορούμε να αποκτήσουμε όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια με την προσφορά Mega Days 20% σε όλα τα είδη, η οποία ισχύει από την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Marks & Spencer μάς καλούν να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή Christmas με προτάσεις δώρων για όλη την οικογένεια. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μοναδικές must-have επιλογές για τη γυναίκα fashion lover, τον άνδρα που θέλει να είναι κομψός, το παιδί, αλλά και το σπίτι.

jenny.gr

Όσο μπαίνουμε στον χειμώνα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ολόμαλλο ή και κασμιρένιο πουλόβερ, που χαρίζει cozy αίσθηση και στιλ, ένα chic παλτό για κάθε περίσταση, από casual έως formal. 

jenny.gr

Εντυπωσιάστε με έντονα prints, αλλά και statement αξεσουάρ, όπως δερμάτινα μποτάκια και loafers από σουέντ, και συνδυάστε τα με snake skin τσάντες, για να απογειώσετε κάθε outfit.

jenny.gr

Κάντε έκπληξη στους αγαπημένους σας και μοιράστε τους χαμόγελα με ζεστά ζιβάγκο, σε παστέλ αποχρώσεις, velvet και σατέν σακάκια σε clear-cut γραμμές, αλλά και πουκάμισα σε δυναμικά σχέδια.

jenny.gr

Για τους άντρες πάλι που συνήθως είναι πιο δύσκολοι, πείτε ναι στα κασμιρένια κασκόλ ή ένα πιο fun δώρο, όπως το απόλυτο high tech σετ ακουστικών. 

jenny.gr

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι με άνετες πιτζάμες σε διαχρονικά σχέδια, όπως το αγαπημένο καρό, μεταξένια νυχτικά και σατέν ρόμπες, σε floral σχέδια, από τη σειρά Rosie for Autograph.

jenny.gr

Οι επιλογές για τα παιδιά είναι αμέτρητες, από φούτερ με παιχνιδιάρικους ταράνδους και τον Άγιο Βασίλη, φορμάκια με χριστουγεννιάτικα prints, μέχρι χαριτωμένες τσάντες και αξεσουάρ για τις μικρές fashionistas!

jenny.gr

Δημιουργούμε την τέλεια ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο, αλλά και όλο το σπίτι, από τα M&S Home. 

jenny.gr

Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά και φέτος, στα Marks & Spencer και ο λόγος είναι απλός: είναι ο απόλυτος gifting προορισμός για μικρούς κα μεγάλους.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Christmas σε προσφορά Mega Days 20% σε όλα τα είδη, από την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο www.marksandspencer.gr 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.