ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η πρώτη τσάντα με άρωμα έρχεται από τον οίκο Fendi στο πιο εμβληματικό σχέδιο των 90s


Μάρθα Κουμπάνη

14 Δεκεμβρίου 2019

Η πρώτη τσάντα με άρωμα έρχεται από τον οίκο Fendi στο πιο εμβληματικό σχέδιο των 90s

Μιλάμε συχνά για It bags. Είναι εκείνες οι τσάντες που αγαπήθηκαν τόσο από τις γυναίκες που κατέκτησαν τον τίτλο cult ίσως και iconic. H baguette του οίκου Fendi έχει την δική της ιστορία η οποία διασταυρώνεται κάπου στα 90s με την σειρά Sex & The City, oπου αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας της Carrie Bradshaw.

Η Baguette πλέον ανανεώνεται με μία limited edition συλλογή που έρχεται πακέτο με ένα μοναδικό άρωμα.

Η πρώτη τσάντα με άρωμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διάσημο Γάλλο αρωματοποιό Francis Kurkdjian, ο οποίος δημιούργησε αποκλειστικά για την Fendi ένα λεπτό άρωμα ιβίσκου το οποίο αναδεικνύεται σε συνδυασμό με το άρωμα γνήσιου δέρματος της τσάντας.

Κατασκευάζονται από δέρμα που έχει αρωματιστεί με το FendiFrenesia. Επιπλέον έρχονται μαζί με ένα μπουκαλάκι των 5ml, το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε είτε απευθείας στο δέρμα, είτε στη μικρή κάρτα στο εσωτερικό της τσάντας. Όπως και να έχει οι δημιουργοί υπόσχονται πως το άρωμα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τέσσερα χρόνια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.