ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Huawei Watch GT2: Το smartwatch που θα λατρέψουν όλες οι fashion lovers


Μάρθα Κουμπάνη

24 Δεκεμβρίου 2019

Huawei Watch GT2: Το smartwatch που θα λατρέψουν όλες οι fashion lovers

Η μόδα και οι τάσεις αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς και δεν είναι λίγες οι φορές που αισθανόμαστε ότι δεν τις προλαβαίνουμε. Η εξέλιξη της τεχνολογίας φυσικά, συμβάλλει και αυτή με τον τρόπο της στη διαμόρφωση των trends. Ωστόσο, υπάρχουν κομμάτια που δεν χάνουν τη διαχρονικότητα τους, όπως είναι ένα καλό ρολόι. Και σε αυτό, η τεχνολογία μπορεί να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος. 

Tα κορίτσια της μόδας ξέρουν πόσο cool και instagrammable μπορεί να δείχνει ένα ρολόι και πλέον έχουν κι ένα νέο αγαπημένο.

jenny.gr

Το smart watch που θα λατρέψουν όλες οι fashion lovers είναι το Huawei Watch GT2.

Ακολουθώντας την παράδοση της ωρολογοποιίας, αλλά ταυτόχρονα με το δικό του χαρακτήρα, το Huawei Watch GT2 διατηρεί το κομψό κλασικό design του Huawei Watch GT με πιο λεπτεπίλεπτη εμφάνιση. 

Μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση αλλά και στην προσωπικότητα της καθεμίας με απλές αναβαθμίσεις στο καντράν του ρολογιού. Casual chic, formal, festive, όποιο κι αν είναι το dress code, το elegant Huawei Watch GT2 σε ροζ χρυσό, το οποίο διατίθεται με δερμάτινο λουράκι ή μεταλλικό, θα απογειώσει κάθε look.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων και στιλ τη δική τους πρόσοψη και να εντυπωσιάσουν. Εκτός όμως, από την ασυναγώνιστη του εμφάνιση και το minimal design, με το σύστημα χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας για να σας συντροφεύει όπου κι αν πάτε.

Θα γίνει ο δικός σας Personal trainer και θα κάνει την προπόνηση πιο εύκολη και ευχάριστη με τα δεδομένα και τις μετρήσεις του.

Στη λειτουργία άθλησης, το HUAWEI WATCH GT 2 είναι συμβατό με 15 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ υπαίθριων αθλημάτων (τρέξιμο, περπάτημα, πεζοπορία, ορεινό τρέξιμο, ποδηλασία, αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, τρίαθλο) και επτά εσωτερικά αθλήματα (περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, αγώνες σε πισίνα, free training, προπόνηση σε ελλειπτικό μηχάνημα, προπόνηση σε κωπηλατικό μηχάνημα).

jenny.gr

Πέρα από τη μοναδική του εμφάνιση, το Huawei Watch GT 2 διαθέτει περισσότερες λειτουργίες σπορ σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μπορεί να λειτουργεί συνεχώς έως και δύο εβδομάδες, τόσο με τον έξυπνο έλεγχο καρδιακών παλμών όσο και με τις λειτουργίες ειδοποίησης κλήσης.

Σε εβδομαδιαία χρήση παρέχει έως και 30 λεπτά κλήσεων Bluetooth, έως και 30 λεπτά αναπαραγωγής μουσικής, έως και 90 λεπτά σωματικής άσκησης, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας ενεργοποιεί την «έξυπνη» λειτουργία ύπνου. 

Είτε λοιπόν ετοιμάζεσαι για τη fashion week, είτε θέλεις να είσαι η πιο στιλάτη στο γυμναστήριο, το Huawei Watch GT2 φτιάχτηκε για εσένα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:
Facebook:  https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.