ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η συλλογή Champion x Chiara Ferragni είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν για άνετες και girly εμφανίσεις


Μάρθα Κουμπάνη

27 Απριλίου 2020

Η συλλογή Champion x Chiara Ferragni είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν για άνετες και girly εμφανίσεις

Η Ιταλίδα fashion influencer Chiara Ferragni, είναι μία από τις πιο επιδραστικές γυναικείες προσωπικότητες στο ψηφιακό επιχειρηματικό τοπίο, με περισσότερους από 19 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, το δικό της brand, αμέτρητα εξώφυλλα συνεντεύξεις και συνεργασίες. Η πιο πρόσφατη αυτή με το παγκοσμίου φήμης brand αθλητικών ειδών Champion, με το οποίο ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μία δυναμική capsule συλλογή για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι.

Εμπνευσμένα από το χαρακτηριστικό στιλ της Chiara και αποτίοντας φόρο τιμής στην αθλητική κληρονομιά της Champion, διαχρονικά athleisure κομμάτια επανεμφανίζονται σε μία άκρως girly εκδοχή. Oνειρικές παστέλ αποχρώσεις, νότες από τολμηρές μεταλλικές αθλητικές σιλουέτες και χαρακτηριστικά δείγματα της Champion υπογραφής στα ρούχα όπως η Reverse Weave.

Tα δύο logos, το εμβληματικό «μάτι» της Chiara Ferragni και το «C», σήμα κατατεθέν της Champion, εναλλάσσονται σε διαφορετικά σημεία πάνω στα ρούχα και τα αξεσουάρ της συλλογής, άλλοτε διακριτικά και άλλοτε να δεσπόζουν.

Από cropped tops και leggings, με έντονες χρωματικές αντιθέσεις και shiny φινίρισμα, έως βαμβακερά Reverse Weave κομμάτια σε απαλές ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις, τα items αποπνέουν ανέμελη και παιχνιδιάρικη διάθεση, ότι ακριβώς χρειαζόμασταν αυτή την περίοδο.

Τα looks ολοκληρώνονται με τα πιο σύγχρονα, cool και στιλάτα σχέδια αθλητικών παπουτσιών, ιδανικά για τρέξιμο.
Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα flagship καταστήματα Chiara Ferragni και Champion, στο ChampionStore.com και ChiaraFerragniCollection.com και καθώς και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από αρχές Ιουνίου. Ανυπομονούμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.