ΣΤΙΛ FASHION NEWS

«20 χρόνια δεν είναι αρκετά»: Claudia Schiffer, Νaomi Campbell και άλλες μούσες του οίκου Chanel γιορτάζουν το iconic ρολόι J12


Μάρθα Κουμπάνη

6 Μαΐου 2020

«20 χρόνια δεν είναι αρκετά»: Claudia Schiffer, Νaomi Campbell και άλλες μούσες του οίκου Chanel γιορτάζουν το iconic ρολόι J12

O χρόνος είναι σχετικός, ειδικά όταν πρόκειται για εμβληματικά κομμάτια που έχουν αποδείξει την αξία τους μέσα στις δεκαετίες.

Οι μούσες του οίκου Chanel ρωτήθηκαν πόσο διάστημα είναι πραγματικά τα 20 χρόνια και η καθεμία έδωσε την δική της απάντηση. Το ρολόι J12 φιγουράρει ανάμεσα στις καπιτονέ handbags, τα ταγιέρ και το άρωμα Chanel no.5, ως ένα από τα πιο iconic και διαχρονικά κομμάτια, το οποίο κλείνει 20 χρόνια δημιουργίας.

Οι Lily Rose Depp, Ali MacGraw, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Vanessa Paradis, Liu Wen ως μούσες του οίκου συμμετέχουν σε μία εξίσου εντυπωσιακή ασπρόμαυρη καμπάνια για την επέτειο του J12.


«20 χρόνια δεν είναι αρκετά για να» ή «Θα περνούσα τα πιο υπέροχα 20 χρόνια κάνοντας…» -αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που οι μούσες του οίκου απαντούν στα social media του οίκου.

Με την ιδιαίτερη επιλογή χρωμάτων, το καινοτόμο υλικό και τεχνολογία αιχμής, το J12 γίνεται το ρολόι όπου κάθε δευτερόλεπτο έχει σημασία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.