ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Rihanna σας καλεί να συμμετέχετε στην νέα της καμπάνια Savage X Fenty


Μάρθα Κουμπάνη

9 Μαΐου 2020

Η Rihanna σας καλεί να συμμετέχετε στην νέα της καμπάνια Savage X Fenty

Το lingerie brand της διάσημης τραγουδίστριας Rihanna Savage x Fenty κυκλοφόρησε την τελευταία συλλογή του και η καμπάνια έκανε ντεμπούτο με φωτογραφίες της Rihanna και μία σειρά από μούσες της σχεδιάστριας. Η νέα συλλογή έχει όλα αυτά τα στοιχεία που ορίζουν το καλοκαίρι: neon χρώματα, αποκαλυπτικές σιλουέτες και άφθονο sexyness.Επιπλέον, όσες έλαβαν μέρος στην καμπάνια φωτογραφήθηκαν στα σπίτια τους, ενώ ο collage artist Rafatoon δημιούργησε ονειρεμένα τροπικά στοιχεία.


©Courtesy of Savage X Fenty

Επιπλέον η Rihanna μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στην καμπάνια. Η Rihanna δεν είναι η πρώτη φορά που αναζητά νέα ταλέντα μέσω Instagram, αφού το ίδιο έκανε και για το video clip της για το τραγούδι “Bitch Better Have My Money”.


©Jordan Emanuel, @jordy_jor Photo Courtesy of Savage X Fenty

Από τώρα έως και τον Ιούλιο, στον λογαριασμό του Savage στο Instagram θα τρέχει διαγωνισμός με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων οι οποίοι καλούνται να φωτογραφηθούν μέσω FaceTime για το επόμενο drop της συλλογής.


©Anna Cruz, @annacruz Photo Courtesy of Savage X Fenty

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.