ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Rihanna μάς παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Fenty - Ένα για κάθε διάθεση


Μάρθα Κουμπάνη

14 Μαΐου 2020

H Rihanna μάς παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Fenty - Ένα για κάθε διάθεση

Η Rihanna παρουσιάζει τα νέα της γυαλιά ηλίου, Fenty. Τρία νέα στυλ γυαλιών, τα οποία δημιούργησε η ιδρύτρια της μάρκας «για να ταιριάζει σε κάθε διάθεση του καλοκαιριού». Αν θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε κάπως, τότε οι πρώτες λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό είναι ρετρό, technicolor και εκατό τοις εκατό bad gal.

Εμπνευσμένος από vintage σιλουέτες, ο ορθογώνιος σκελετός με διακριτικό σχήμα cat eye είναι επίσης, διαθέσιμος με αντίστοιχους χρωματιστούς φακούς.

Ο βραχίονας των γυαλιών είναι φαρδύς και ο λόγος είναι πως φέρει τα πιο εντυπωσιακά animal prints. Σε συνδυασμό με τις φωτεινές φλούο αποχρώσεις των γυαλιών, το αποτέλεσμα είναι νοσταλγικό fun και απόλυτα καλοκαιρινό!


Παρόλο που η πανδημία Covid-19 είχε επηρέασε σημαντικά τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, η διάθεση φαίνεται πως είναι καλή στο Fenty. Η Rihanna κυκλοφόρησε τις αποχρώσεις ρουζ Cheeks Out μέσω του Fenty Beauty, γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια του Savage X Fenty με αποκλειστικά σετ εσωρούχων και μια καμπάνια έξω από τα συνηθισμένα. «Θα δουλέψουμε, θα δουλέψουμε,θα δουλέψουμε», είπε στην Bρετανική Vogue στο τεύχος Μαΐου 2020. «Δουλεύω έτσι τώρα, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνω στο μέλλον».

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.