ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Balenciaga κάνει την αρχή: Ξεκινά ετήσιες δωρεές ενάντια στο ρατσισμό και τη βία


Μάρθα Κουμπάνη

6 Ιουνίου 2020

Ο Balenciaga κάνει την αρχή: Ξεκινά ετήσιες δωρεές ενάντια στο ρατσισμό και τη βία

Ο οίκος μόδας Balenciaga δημιουργεί τώρα μια ετήσια δωρεά για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της φυλετικής βίας.

Τα νέα ανακοινώθηκαν μέσω Twitter, με το post να αναφέρει την 25η Μαΐου κάθε χρόνο ως ημερομηνία των δωρεών για το σκοπό. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό της δωρεάς, αλλά η επιλεγμένη φιλανθρωπική οργάνωση είναι η National Association for the Advancement of Colored People, η πρώτη και μεγαλύτερη οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων της Αμερικής με μια βάση περισσότερων από 2.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα.

Ο oίκος δεσμεύθηκε επίσης να δημιουργήσει ένα άλλο ταμείο στη Γαλλία για να υποστηρίξει τις τοπικές προσπάθειες για την καταπολέμηση του ρατσισμού στη χώρα. Ξεκινώντας από το 2020 και κάθε επόμενο έτος, θα επικοινωνήσουμε για τη δέσμευσή μας και τη συνεχή δωρεά. Αυτή η χειρονομία οικονομικής στήριξης είναι μόνο η αρχή αυτού που πρέπει να γίνει για την στήριξη του κινήματος #BlackLivesMatter. Πιστεύουμε ότι η πρόοδος είναι δυνατή αν όλοι είμαστε μαζί», γράφει η δήλωση.

Balenciaga@BALENCIAGA

To honor the life of George Floyd, and the lives of every victim of racist brutality, Balenciaga is setting up an annual donation on May 25th to the @NAACP.
Read the full statement below.

View image on Twitter

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.