ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Rihanna μας συστήνει τη νέα συλλογή Fenty Release 6-20 - Είναι 90's, είναι cool και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα


Μάρθα Κουμπάνη

12 Ιουνίου 2020

H Rihanna μας συστήνει τη νέα συλλογή Fenty Release 6-20 - Είναι 90's, είναι cool και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα

H Rihanna θα παρουσιάσει τη νέα της κολεξιόν Fenty σε τρία μέρη μέχρι και τα τέλη Ιουλίου και έδωσε στους θαυμαστές της μια πρώτη γεύση.

Λίγες μέρες μετά τη Black Out Tuesday και τις δωρεές προς φιλανθρωπικές οργανώσεις, που ασχολούνται με την απόδοση δικαιοσύνης σε ρατσιστικά περιστατικά και σχετικά κινήματα όπως το “Color of Change”, η κυκλοφορία της νέας της συλλογής Release 6-20 γιορτάζει τη δημιουργικότητα, την ελπίδα και το πνεύμα της νιότης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, «όπως σε κάθε κυκλοφορία, ειδικά τώρα η Fenty γιορτάζει την ελευθερία, τη διαφορετικότητα, την ενότητα και την αλληλεγγύη» μέσα από σχέδια που δεν έχουν απαραίτητα φύλο.

Ψυχεδελικά prints, baggy σχέδια, grunge hoodie, ασύμμετρα φορέματα με 90's ύφος «εμπνέονται από δεκαετίες νεανικής αισθητικής και στυλ, που εμφανίστηκαν σε περιόδους απότομων κοινωνικών αλλαγών», επεξηγεί το ίδιο δελτίο τύπου.



Τα παραπάνω στο μεταξύ, ανέλαβε να συλλάβει μέσα από το φακό της η νοτιοαφρικανικής καταγωγής, φωτογράφος, Lea Colombo, με τη βοήθεια μοντέλων όπως οι Assa Baradji, Lilian Barru και Daniel G. Το casting που έγινε για τις ανάγκες της καμπάνιας ουσιαστικά υπενθυμίζει το γεγονός ότι κάποια πράγματα για την τραγουδίστρια βγαίνουν αβίαστα. Η Fenty δεν επεσήμανε ποτέ ότι τα σχέδιά της δεν έχουν φύλο, κάτι που φυσικά το τονίζει ακόμη περισσότερο, ως γεγονός με την έννοια της φυσικής εξέλιξης και κανονικότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.