ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Burberry: Το Spring/Summer 2021 show θα παρουσιαστεί σε ανοιχτό χώρο


Μάρθα Κουμπάνη

24 Ιουνίου 2020

Burberry: Το Spring/Summer 2021 show θα παρουσιαστεί σε ανοιχτό χώρο

O οίκος Burberry, από ότι φαίνεται, σε αντίθεση με άλλα μεγάλα brands και οίκους, ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Σεπτεμβρίου που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο.

Το βρετανικό label θα κάνει μια σημαντική αλλαγή προκειμένου να εξασφαλίσει πως οι εργαζόμενοι αλλά και οι καλεσμένοι του θα είναι ασφαλείς. Έτσι, όπως έγινε γνωστό η Spring/Summer 2021 συλλογή του θα παρουσιαστεί σε έναν ανοιχτό χώρο, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί. Το show θα είναι διαθέσιμο και μέσω διαδικτύου, αφου πολλοί θα είναι αυτοί που δεν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν για να δώσουν το παρών.

Το ημερολόγιο της μόδας σε όλες της μητροπόλεις της βιομηχανίας έχει αλλάξει.

Ο οίκος Burberry είναι ο πρώτος που πήρε την τολμηρή απόφαση να ανακοινώσει τα σχέδιά του για τον επόμενο Σεπτέμβριο. Στη Μεγάλη Βρετανία, που τώρα έχει αρχίσει να επανέρχεται από το lockdown, πάνω από 300 χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό ενώ τουλάχιστον 42 χιλιάδες έχουν χάσει τη ζωή τους από την ασθένεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS