ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Bella Hadid μεταμορφώνεται σε πάνθηρα στην πρώτη ever καμπάνια με τσάντες Burberry


Μάρθα Κουμπάνη

29 Αυγούστου 2020

H Bella Hadid μεταμορφώνεται σε πάνθηρα στην πρώτη ever καμπάνια με τσάντες Burberry

Ο Riccardo Tisci παρουσίασε την πρώτη ever καμπάνια τσαντών για τον οίκο Burberry, παρουσιάζοντας τη νεότερη signature τσάντα της μάρκας, την Pocket bag. Η νέα καμπάνια, η οποία φωτογραφήθηκε πριν από την εφαρμογή των μέτρων social dinstancing του COVID-19 - μας συστήνει τη νέα σιλουέτα σε μια σειρά από στιγμιότυπα με τη Bella Hadid και τα κλικ των Inez και Vinoodh.

https://instagram.com/p/CEY4hF_gz3w/

Η καμπάνια είναι εμπνευσμένη από το Burberry Animal Kingdom και στις εικόνες, η Hadid φαίνεται να ποζάρει μαζί με μεγάλες φιγούρες αιλουροειδών. Κατά την επιλογή της για αυτήν την καμπάνια, ο Tisci είπε: «Τα ζώα ήταν πάντα μια δημιουργική εμμονή και υπογραφή μου, και ήταν τόσο εκπληκτικό να βλέπεις τη Bella να το φέρνει στη ζωή ως πάνθηρα. Έχει αυτήν την άγρια ​​δύναμη και την ωμή θηλυκότητα που ενσαρκώνει τέλεια το ζωικό πνεύμα. "

https://instagram.com/p/CEW9oIBABwB/

Μιλώντας για τη φωτογράφιση η οποία σηματοδότητησε τη δεύτερη φορά που πρωταγωνιστεί σε μια καμπάνια για το εμπορικό σήμα - αποκάλυψε: "Αφησα το εσωτερικό ζωώδες πνεύμα μου ελεύθερο. Ένιωσα ότι καταφέραμε πραγματικά την ενέργεια και τη δύναμη των αιλουροειδών. "

https://instagram.com/p/CEbkZNigTUT/


Η Pocket Bag παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως μέρος της συλλογής Tisci A / W19 για τη μάρκα και ο σχεδιασμός της είναι εμπνευσμένος από μια handbag μέσα από το αρχείο του οίκου. Η ενημερωμένη εκδοχή της τσάντας διαθέτει μπροστινή τσέπη και δερμάτινο τελείωμα, με topstitching και λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι. Πρόκειται για μια πολύ κομψή και δομημένη tote, με ενισχυμένη λαβή, καθώς και αποσπώμενο, ρυθμιζόμενο λουρί, διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.