ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O oίκος Dior θα παρουσιάσει την ανοιξιάτικη συλλογή του live στο TikTok


Μάρθα Κουμπάνη

28 Σεπτεμβρίου 2020

O oίκος Dior θα παρουσιάσει την ανοιξιάτικη συλλογή του live στο TikTok

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και όπως συνέβη και με τις Εβδομάδες σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Μιλάνο, θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγω ψηφιακά shows.

Όσο για τα φυσικά shows θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Μία από τις πλατφόρμες που αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής γι' αυτή τη δουλειά είναι το TikTok, το οποίο εξάλλου έχει ανακοινώσει τον δικό του "TikTok fashion month", που έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές Σεπτέμβρη παράλληλα με τις εβδομάδες μόδας.

Ένας από τους κορυφαίους οίκους, που ανακοίνωσαν ότι θα μεταδώσουν live την επίδειξη για τη συλλογή SS21 μέσα από την πλατφόρμα είναι κι αυτός του Dior. H Maria Grazia Chirui θα παρουσιάσει τη συλλογή της στις 29 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ελάχιστες άλλες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές.

Με την επιλογή αυτή να μεταδώσει την επίδειξη σε live streaming από τον λογαριασμό του στο TikTok, o Dior έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους υπόλοιπους οίκους όπως οι Louis Vuitton, Saint Laurent, Celine, Etro, Alice + Olivia, που έχουν επιλέξει την πλατφόρμα για να παρουσιάσουν τις συλλογές τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS