ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Riccardo Tisci δεν αφήνει τον οίκο Burberry για να ενταχθεί στον Versace


The Jennettes

2 Οκτωβρίου 2020

Ο Riccardo Tisci δεν αφήνει τον οίκο Burberry για να ενταχθεί στον Versace

Αφού υπήρξαν φήμες για αποχώρηση του Riccardo Tisci από τον οίκο Burberry νωρίτερα φέτος, η Donatella Versace ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ενταχθεί στον Versace. Τα νέα επιβεβαιώθηκαν από το WWD, που μίλησε με τη Donatella, η οποία «αρνήθηκε σθεναρά τις εικασίες» ότι ο Tisci θα ενταχθεί στην εταιρεία.

Ο Tisci έχει συνδεθεί στενά με το Versace στο παρελθόν. Πριν από την επιβεβαίωσή του ως Chief Creative Officer του Burberry το 2018, υπήρχαν φήμες ότι ο Tisci ετοιμαζόταν να συμμετάσχει στον ιταλικό κολοσσό, μετά την αποχώρησή του από το Givenchy, στον οποίο παρέμεινε για 12 χρόνια.

Οι φήμες λένε ότι ο Tisci ετοιμάζεται να ανακοινώσει την αναχώρησή του από το Burberry τον Οκτώβριο. Αυτό φαίνεται απίθανο, καθώς ο σχεδιαστής πιστεύεται ότι έχει συνάψει μακροπρόθεσμη σύμβαση με τον Burberry.

Αν και η πηγή των πληροφοριών είναι άγνωστη, πιστεύεται ότι ξεκίνησε με ένα tweet από τον ανώτερο συντάκτη του περιοδικού LOVE Pierre A. M'Péle. Ο M'Pele ανέφερε ότι ο Tisci ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τον Burberry, πριν προσθέσει τη δική του άποψη ότι θα έπρεπε να αναλάβει ανδρικά ρούχα στο Versace.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.