ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Glenn Martens είναι ο νέος creative director της Diesel


Μάρθα Κουμπάνη

9 Οκτωβρίου 2020

Ο Glenn Martens είναι ο νέος creative director της Diesel

Ο νέος creative director της Diesel, Glenn Martens θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια του γνωστού brand, την επικοινωνία, το τμήμα του interior design και πολλά άλλα.

Γεννημένος το 1983, ο Martens βρισκόταν στο τιμόνι του γαλλικού brand Y/Project από το 2013 μέχρι πρόσφατα, ενώ ξεκίνησε τη καριέρα του δίπλα στον Jean Paul Gaultier. To 2017 o Βέλγος σχεδιαστής κέρδισε το βραβείο ANDAM- το οποίο στηρίζει ο όμιλος OTB στον οποίο ανήκει η Diesel-, ενώ το 2018 ήταν ένα από τα ταλέντα που συμμετείχαν στο project Diesel Red Tag.

Ο CEO του ΟΤΒ, Renzo Rosso δήλωσε χαρακτηριστικά, "Από τότε που γνώρισα τον Glenn το 2017 τον είδα να αποκτά μεγαλύτερη εμπειρία και το ταλέντο του να παγιώνεται. Δουλεύοντας μαζί του στο Diesel Red Tag, ερευνώντας μαζί του τα αρχεία και την ιστορία του, παρακολουθώντας τον να μπαίνει στο κλίμα του brand, μας έφερε κοντά και είμαι χαρούμενος που τον βλέπω τώρα να παίρνει τα ηνία της Diesel, όπου θα 'παντρέψει' το σχεδιαστικό του όραμα με τον εικονοκλαστικό χαρακτήρα αυτού του μοναδικού brand".

Με τη σειρά του ο Glenn Martens δήλωσε, "Είναι μεγάλη τιμή για μένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της οικογένειας της Diesel. Συνώνυμο της ανατροπής, της ειλικρίνειας και της αισιοδοξίας, η Diesel άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το μέλλον. Η ιδιαίτερη παρουσία του το μετέτρεψε σε ένα αδιαμφισβήτητο είδωλο. Τώρα περισσότερο από ποτέ, νιώθω την ανάγκη να τιμήσω τις αρχές του, να χτίσουμε γέφυρες επικοινωνίας μέσα από μηνύματα ελπίδας".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.