ΣΤΙΛ FASHION NEWS

RED Valentino: Παρουσίασε τη νέα συλλογή του με τα πιο παιχνιδιάρικα street style looks


Μάρθα Κουμπάνη

22 Οκτωβρίου 2020

RED Valentino: Παρουσίασε τη νέα συλλογή του με τα πιο παιχνιδιάρικα street style looks

Η νέα συλλογή RED Valentino για την ερχόμενη Άνοιξη φέρνει αέρα αλλαγής και ανανέωσης. Στην ψηφιακή παρουσίαση της κολεξιόν, τα μοντέλα περπάτησαν στους δρόμους της περιοχής Esquilino της Ρώμης και φωτογραφήθηκαν από τον Ιταλό street φωτογράφο Niccolo Berretta.

Φιόγκοι, βολάν και άλλες ρομαντικές λεπτομέρειες αποθεώνουν τη θηλυκότητα. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει λευκό μαύρο και ροζ της πούδρας χωρίς να λείπουν πιο έντονα χρώματα, όπως το πορτοκαλί και το πράσινο

"Νομίζω ότι αυτή τη σεζόν, ήταν η ώρα να φέρω το REDValentino στους δρόμους, να ανακαλύψω μια νέα αίσθηση αυθεντικότητας και ανεξαρτησίας”, λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής Pierpaolo Piccioli. "Θέλησα να δείξω μια νέα, αναδιοργανωμένη άποψη των signature αισθητικών κωδικών του brand, και να φτιάξω μια γκαρνταρόμπα για cool, ελεύθερα και ανεξάρτητα κορίτσια”.

Η παρουσίαση της συλλογής έγινε στη νέα online πλατφόρμα του brand όπου θα μείνει για μια εβδομάδα για όποιον θέλει να την εξερευνήσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.