ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Afterworld: The Age of Tommorow - H νέα συλλογή Balenciaga είναι video game


Μάρθα Κουμπάνη

26 Νοεμβρίου 2020

Afterworld: The Age of Tommorow - H νέα συλλογή Balenciaga είναι video game

Στις 6 Δεκεμβρίου ο οίκος Balenciaga θα αποκαλύψει τη νέα του συλλογή για το φθινόπωρο 2021 μέσα από το Afterwold: The Age of Tommorow, ένα video game που λαμβάνει χώρα το 2031.

Τα σκηνικά και χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν με την τελευταία τεχνολογία στα video games, ενώ σύμφωνα με τον γαλλικό οίκο, το Afterwold θα σπάσει το ρεκόρ ως το "μεγαλύτερο τρισδιάστατο video project που έχει γίνει μέχρι τώρα".

Η νέα αυτή συλλογή του Demna Gvasalia, έρχεται μετά την τελευταία εβδομάδα μόδας του Παρισιού, όπου παρουσίασε ένα fashion film αφιερωμένο στο τραγούδι του Corey Hart "I'm wearing sunglasses at night”, με τα μοντέλα να περπατούν στους σκοτεινούς δρόμους του Παρισιού.

 

 

 

"Ένας ήρωας avatar θα κινείται μέσα σε περιφερειακές ζώνες ενώ έχει σαν κίνητρο διάφορα tasks”, εξήγησε εκπρόσωπος του Balenciaga για το online game στο WWD. "Το Afterworld εμπνέεται από ένα μυθικό παρελθόν και ένα φανταστικό μέλλον με διαχρονικά αρχέτυπα και εικόνες”, θα πει. 

Και προσθέτει: "Το θέμα του Balenciaga fall 2021 είναι η μοίρα της ανθρωπότητας μέσα από ένα διαδραστικό ταξίδι. Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται πως καταρρέει αρχικά, όμως απέχει πολύ από αυτή τη δυστοπική οπτική, καθώς σιγά σιγά επανέρχεται η φύση και η βιομηχανία επανέρχονται σε μια πιο υγιή ισορροπία”.

Μάλιστα, οι παίκτες μπορούν να υπερβούν το Afterworld εφόσον κερδίσουν το παιχνίδι. "(Το βραβείο) είναι μια πραγματική άσκηση αναπνοής που λαμβάνει μέρος σε μια εικονική ουτοπία. Στο τέλος, ο ήρωας μεταμορφώνεται στον 'Master of The Two Worlds'”, εξηγεί ο οίκος, αναφερόμενος σε αρχέτυπους ήρωες του Αμερικάνου ακαδημαϊκού Joseph Campbell.

O Gvasalia, ανακοίνωσε στο WWD πως θα παρουσιάζει τις pre-collections του κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, και τις βασικές συλλογές του κάθε Ιούνιο και Δεκέμβριο.

"Η μόδα έχει γίνει πολύ προβλέψιμη. Προσωπικά θέλω να προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα αλλιώς”, είπε.

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.