ΣΤΙΛ FASHION NEWS

“First Light”: To φιλμ του Alexander McQueen για την ανοιξιάτικη συλλογή είναι ό,τι πιο edgy είδαμε


Μάρθα Κουμπάνη

19 Δεκεμβρίου 2020

“First Light”: To φιλμ του Alexander McQueen για την ανοιξιάτικη συλλογή είναι ό,τι πιο edgy είδαμε

Η creative director του οίκου Alexander McQueen, Sarah Burton μόλις παρουσίασε την συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2021 σε ένα σύντομο φιλμ με τίτλο “First Light”.

Πίσω από το φιλμ, ο Άγγλος σκηνοθέτης Jonathan Glazer αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο τη συναισθηματική μας κατάσταση στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε, την εποχή της πανδημίας και της απομόνωσης: Συναισθήματα μπερδεμένα. Tα μοντέλα άνδρες και γυναίκες φορούν τις εντυπωσιακές νέες δημιουργίες του οίκου και βγαίνουν απ΄τα νερά του Τάμεση - μια ταινία “τοποθετημένη εκεί που θα χτυπάει αιώνια η καρδιά του Λονδίνου”.

Κορσέδες, tailored jackets με ογκώδη μανίκια και ντραπέ υφάσματα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία, στα οποία δίνεται έμφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλμ δεν έχει soundtrack, αλλά μόνο οι φυσικοί ήχοι και τα βήματα των μοντέλων μέσα ντύνουν το βίντεο και το κάνουν ακόμα πιο ρεαλιστικό.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.