ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Styleperse: H νέα εποχή του shopping επιβάλλει το μινιμαλισμό σε όλους τους τομείς


28 Δεκεμβρίου 2020

Styleperse: H νέα εποχή του shopping επιβάλλει το μινιμαλισμό σε όλους τους τομείς

"Δεν μπορεί να προτείνουμε στις γυναίκες ρούχα πιο πολύπλοκα από τη ζωή τους" είχε πει η Ντόνα Κάραν όταν λάνσαρε τα "7 βασικά κομμάτια" σχεδόν σαράντα χρόνια πριν. Σήμερα, στα χρόνια του e-commerce, στην ιλιγγιώδη και παράλογη εναλλαγής των τάσεων της μόδας, τον βομβαρδισμό καρτ ποστάλ των social media, στα χρόνια της μάσκας και της απειλής μας επόμενης υγειονομικής, ή κοινωνικοοικονομικής καταστροφής, είμαστε μάλλον κουρασμένοι.

Έχουμε πλέον αποχαιρετήσει -με δυσθυμία- πολλές συνήθειες που ήταν κομμάτι του εαυτού μας και μία από αυτές ήταν να ξοδεύουμε παράλογα ποσά για τη σωτηρία της ψυχής μας. Αποδεχτήκαμε, οπισθοχωρήσαμε, αναθεωρήσαμε.

Το Styleperse.shop είναι η ανάγκη να επανενταχτούμε στην καταναλωτική -ψηφιακή -όπως ορίζει η εποχή- ζωή, σοφότεροι. Αυτό προϋποθέτει ένα περίεργο μείγμα απόλαυσης και πρακτικότητας που διεθνώς, σε ο, τι αφορά προτάσεις προϊόντων και περιεχομένου, έχει καθιερωθεί με τον όρο curation.

Κάτω από αυτόν τον νέο κώδικα-του συνετού, ενημερωμένου, εκλεπτυσμένου lifestyle, επιλέγουμε, για εσάς, προϊόντα που διαθέτουν είτε μία εποχική χρήση, που δεν στερούνται την ανάλογη αγοραστική ευδαιμονία αλλά δεν περιλαμβάνουν αιματηρές αναλήψεις, είτε προϊόντα ακριβά και αδιαπραγμάτευτα ποιοτικά ,που θα αποδείξουν στον χρόνο την υπεραξία τους. Είναι αυτά πλέον, το περιεχόμενο των αποσκευών μας, λιτό, αλλά κατά μία έννοια, πιο πολύτιμο από ποτέ, για το ταξίδι στη νέα εποχή.

Υπεύθυνες για το Styleperse, το πρώτο cureated fashion and beauty site στην Ελλάδα είναι οι Ευα Νησιώτη και Δέσποινα Λυκομήτρου.

Instagram: Styleperse.shop

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.