ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η LVMH και η Rihanna κλείνουν τον οίκο Fenty


Μάρθα Κουμπάνη

10 Φεβρουαρίου 2021

Η LVMH και η Rihanna κλείνουν τον οίκο Fenty

Η ιδιοκτήτρια της Louis Vuitton LVMH και η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna συμφώνησαν να κλείσουν το brand μόδας Fenty, λιγότερο από δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του, ανακοίνωσε ο γαλλικός κολοσσός ειδών πολυτελείας.

Η LVMH ανέφερε ότι η δραστηριότητα «ready to wear» της Fenty, με έδρα την Ευρώπη, θα μπει «στον πάγο» εν αναμονή καλύτερων συνθηκών. Πρόσθεσε ότι το επενδυτικό fund L Catterton, που στηρίζεται από την LVMH, είχε αποκτήσει μερίδιο στην Savage X Fenty, την γραμμή εσωρούχων της Rihanna.

Ωστόσο, η σειρά εσωρούχων Savage X Fenty θα συνεχιστεί, όπως και οι σειρές καλλυντικών Fenty Beauty και Fenty Skin. Οι αναλυτές μόδας λένε ότι παρόλο που η Rihanna έχει αμέτρητους θαυμαστές, οι τιμές του label Fenty ήταν πολύ απρόσιτες για τους περισσότερους. Αλλά η LVMH και η Rihanna δεσμεύτηκαν να επικεντρωθούν στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του «οικοσυστήματος Fenty».

Η Rihanna, της οποίας το πλήρες όνομα είναι η Robyn Rihanna Fenty, έγινε η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που ηγήθηκε ενός οίκου κάτω από την ομπρέλα της LVMH όταν ξεκίνησε η σειρά Fenty την άνοιξη του 2019.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.