Η LVMH και η Rihanna κλείνουν τον οίκο Fenty

Μάρθα Κουμπάνη
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021

Η ιδιοκτήτρια της Louis Vuitton LVMH και η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna συμφώνησαν να κλείσουν το brand μόδας Fenty, λιγότερο από δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του, ανακοίνωσε ο γαλλικός κολοσσός ειδών πολυτελείας.

Η LVMH ανέφερε ότι η δραστηριότητα «ready to wear» της Fenty, με έδρα την Ευρώπη, θα μπει «στον πάγο» εν αναμονή καλύτερων συνθηκών. Πρόσθεσε ότι το επενδυτικό fund L Catterton, που στηρίζεται από την LVMH, είχε αποκτήσει μερίδιο στην Savage X Fenty, την γραμμή εσωρούχων της Rihanna.

Ωστόσο, η σειρά εσωρούχων Savage X Fenty θα συνεχιστεί, όπως και οι σειρές καλλυντικών Fenty Beauty και Fenty Skin. Οι αναλυτές μόδας λένε ότι παρόλο που η Rihanna έχει αμέτρητους θαυμαστές, οι τιμές του label Fenty ήταν πολύ απρόσιτες για  τους περισσότερους. Αλλά η LVMH και η Rihanna δεσμεύτηκαν να επικεντρωθούν στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του «οικοσυστήματος Fenty».

Η Rihanna, της οποίας το πλήρες όνομα είναι η Robyn Rihanna Fenty, έγινε η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που ηγήθηκε ενός οίκου κάτω από την ομπρέλα της LVMH όταν ξεκίνησε η σειρά Fenty την άνοιξη του 2019.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits