ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τώρα μπορούμε να αποκτήσουμε τις εντυπωσιακές δημιουργίες Stelios Koudounaris σε απίστευτες τιμές


The Jennettes

16 Φεβρουαρίου 2021

Τώρα μπορούμε να αποκτήσουμε τις εντυπωσιακές δημιουργίες Stelios Koudounaris σε απίστευτες τιμές

Ο αγαπημένος μας σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης, για πρώτη φορά μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε τις δημιουργίες που όλες ονειρευόμαστε να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας, σε πιο προσιτές τιμές από ποτέ.

Εώς και 60% έκπτωση σε χειμερινές και καλοκαιρινές συλλογές, ακόμα και σε μοναδικά κομμάτια αλλά και καινούργιες προσθήκες προϊόντων και ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα για λίγες ακόμα μέρες.

Η τέλεια ευκαιρία να συμπληρώσεις τη χειμερινή σου ντουλάπα με ό,τι σου λείπει αλλά και να οργανώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα με ευκολοφόρετα ρούχα αλλά και εντυπωσιακά κομμάτια για πιο ειδικές εμφανίσεις.

Ακόμα, θα βρεις τα τελευταία ανδρικά κομμάτια λίγο πριν τη νέα συλλογή καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από lifestyle αντικείμενα όπως κεριά και αρώματα αλλά και αξεσουάρ.

Επισκέψου το e-shop του σχεδιαστή και οι επιλογές σου θα βρίσκονται στην πόρτα σου από 2 εως 4 ημέρες στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

www.stelioskoudounaris.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.