ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Balmain: Η Barbie και ο Ken γίνονται CGI μοντέλα για την καμπάνια του Olivier Rousteing


Μάρθα Κουμπάνη

23 Μαρτίου 2021

Balmain: Η Barbie και ο Ken γίνονται CGI μοντέλα για την καμπάνια του Olivier Rousteing
Η Barbie και ο Ken πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Balmain

O γαλλικός οίκος Balmain συνεργάζεται με τη Mattel για την καμπάνια της φθινοπωρινής συλλογής. Έτσι η Barbie και ο Ken μετατρέπονται σε CGI μοντέλα, εντάσσονται στον ψηφιακό στρατό του καλλιτεχνικού διευθυντή Olivier Rousteing και φορούν τη νέα collection Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021.

Οι δύο κούκλες δημιουργήθηκαν με χρήση τεχνολογίας CGI και φορούν τις δημιουργίες του οίκου.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Η αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων φορά τα πιο stylish blazers σε παστέλ αποχρώσεις και super τονισμένους ώμους, ένα στοιχείο της κληρονομιάς του θρυλικού Pierre Balmain.

Ο Richard Dickson, πρόεδρος της Mattel, τονίζει ότι το κοινό σημείο του γαλλικού οίκου και της Barbie είναι το παρελθόν, από το οποίο προέρχονται. «Όπως και ο οίκος Balmain, η Barbie βασίζεται σε μία μοναδική κληρονομιά», αναφέρει.

«Από το ντεμπούτο της το 1959, είναι ένα διεθνές σύμβολο και μούσα, εξάπτοντάς τη φαντασία και επηρεάζοντας συζητήσεις σε όλον τον κόσμο. Κάθε μια από τις συνεργασίες, στις οποίες έχει συμμετάσχει η Barbie, είναι ένας καθρέφτης των καιρών και ένα στιγμιότυπο της ποπ κουλτούρας», προσθέτει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.