ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσιάζει το πρώτο του κατάστημα


Μάρθα Κουμπάνη

12 Απριλίου 2021

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσιάζει το πρώτο του κατάστημα

Urban αισθητική, 60s αρχιτεκτονικά στοιχεία σε μεταμοντέρνο ύφος, πολλές αποχρώσεις του γκρι και λευκό υπό τις αντανακλάσεις έντονων χρωμάτων, με τη γεωμετρία της βιτρίνας να είναι εμπνευσμένη από τον Piet Mondrian. Ο Stelios Koudounaris, σε πείσμα των καιρών, κάνει το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα, ανοίγει το πρώτο του κατάστημα και κάνει ευκολότερη την πρόσβαση στο κοινό που επιλέγει τις δημιουργίες του, προτείνοντας μία ολοκληρωμένη shopping εμπειρία στο ύφος που τον χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια.

jenny.gr

Πρόκειται για ένα προσωπικό στοίχημα του σχεδιαστή, που φέρει και διακοσμητικά την υπογραφή του, με την έντονη παρουσία του χρώματος να δίνει «φως» στις μουντές μέρες που διανύουμε. Ένα περιβάλλον που αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τις collection του, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε ένα fashion show. Ολοκληρωμένη η συλλογή Stelios Koudounaris, βρίσκεται σε ένα χώρο που αποτυπώνει απόλυτα την ταυτότητα του brand. Απολαύστε την καινούργια καλοκαιρινή γυναικεία συλλογή με προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας με προσιτές τιμές αλλά και πολλές επιλογές από επίσημα ενδύματα.

jenny.gr

Μια capsule collection με ανδρικά, φιλοξενείται αποκλειστικά στο κατάστημα και φυσικά,
κάποια αγαπημένα αντικείμενα και αξεσουάρ από όλο τον κόσμο τα οποία αποτελούν προσωπικές επιλογές του σχεδιαστή. Μια υψηλής αισθητικής shopping εμπειρία για όσους αγαπούν την οπτική γωνία του Stelios Koudounaris.

jenny.gr

Αναγνωστοπούλου 4 και Ξάνθου γωνία, Κολωνάκι, Αθήνα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2107215856
Δείτε την καινούργια συλλογή καθώς και ειδικές προσφορές στο ηλεκτρονικό
κατάστημα  www.stelioskoudounaris.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.