ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η επιβλητική καμπάνια της MIGATO με brand ambassadors τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα


The Jennettes

14 Απριλίου 2021

Η επιβλητική καμπάνια της MIGATO με brand ambassadors τη Βίκυ Καγιά και τον  Γιώργο Καράβα

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, στη νέα καμπάνια της MIGATO Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 και γίνονται το πιο εκρηκτικό δίδυμο της σεζόν!
Η MIGATO συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη συνεργασία της με την Ελληνίδα top model, παρουσιάστρια και fashion expert Βίκυ Καγιά, ως brand ambassador της γυναικείας της συλλογής. Παράλληλα, ενισχύει ακόμα περισσότερο την δυναμική εικόνα της στην αγορά μέσα από την νέα της συνεργασία με το διεθνούς φήμης Έλληνα top model Γιώργο Καράβα. Ο Γιώργος Καράβας είναι ο νέος brand ambassador, που με την επιβλητική του παρουσία, θα ενισχύσει την προώθηση της ανδρικής συλλογής της MIGATO. Η συνεργασία της MIGATO με τον Γιώργο Καράβα έρχεται σε μια χρονιά με έμφαση στην ανανέωση και την εξωστρέφεια σε όλα τα επίπεδα!

Οι δύο brand ambassadors της MIGATO απαθανατίστηκαν από τον φακό του καταξιωμένου φωτογράφου Κώστα Κουτάγιαρ σε fun backstage στιγμές λίγο πριν από τα shows, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει στιγμιότυπα της καθημερινότητας των δύο μοντέλων.
Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας επέλεξαν τα πιο αντιπροσωπευτικά σχέδια της ανοιξιάτικης συλλογής. Στη νέα συλλογή της MIGATO πρωταγωνιστούν οι πλέξεις μακραμέ με bohemian έμπνευση, οι καπιτονέ τεχνικές, τα περίτεχνα δεσίματα καθώς και all-time classic σχέδια που είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικεία και ανδρική γκαρνταρόμπα.
Η ΜIGATO στο πλαίσιο της δυναμικής προώθησης της νέας της καμπάνιας, θα εκπονήσει εκτεταμένο διαφημιστικό πλάνο σε digital μέσα, social media και στην τηλεόραση, με μια σειρά διαφημιστικών σποτ, μέσα από τα οποία το κοινό θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τη νέα της συλλογή.

Τη νέα Spring/Summer 2021 καμπάνια διεθνών προδιαγραφών, επιμελήθηκαν διακεκριμένοι επαγγελματίες της μόδας, όπως ο styling director Νικόλας Γεωργίου, η make-up artist Δήμητρα Αλτάνη και ο hair stylist Χρήστος Μπαϊραμπάς. Το βίντεο επιμελήθηκε ο Γιώργος Δασκαλόπουλος.

Η νέα συλλογή της MIGATO Spring/Summer 2021 υπόσχεται άνεση και ποιότητα στις πιο μοντέρνες γραμμές και διατίθεται ήδη στο δίκτυο καταστημάτων MIGATO σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και στο online κατάστημα migato.com!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS