ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η μούσα της SANDRO έχει στο μυαλό της τα ταξίδια


The Jennettes

27 Απριλίου 2021

Η μούσα της SANDRO έχει στο μυαλό της τα ταξίδια

Η μούσα της Sandro έχει στο μυαλό της τα ταξίδια. Αυτή τη σεζόν, εμπνέεται από τη δεκαετία του '70 και του '90 και εξερευνά τα ευήλια μέρη της Νότιας Γαλλίας. Ρεμβάζοντας πάνω από τις σπηλιές του Cassis, νιώθει πιο ζωντανή από ποτέ. Μια γυναίκα βαθιά ανεξάρτητη, επαναπροσδιορίζει τη θηλυκότητα του σήμερα και συνθέτει το προσωπικό της στυλ με μια δροσερή και σύγχρονη πινελιά.

Οι ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί, της άμμου, της ώχρας και της βανίλιας – πρωταγωνιστούν στη συλλογή SS21 και συνδυάζονται με κομψές νότες του λευκού και του πράσινου της θάλασσας. Το arts-and-crafts πνεύμα της δεκαετίας του '70, αποτυπώνεται στα πλεκτά κομμάτια και στα tie-dye μοτίβα. Τα florals σχέδια αναμιγνύονται με soft psychedelic zebra prints και dip dye τεχνικές.
Τα  Flower Power στοιχεία είναι παρόντα σε όλη τη συλλογή: masculine σακάκια στολίζονται με λουλούδια, floral prints εμφανίζονται σε μεταξένια και λινά υφάσματα, ενώ τα English Embroidery παίρνουν μορφή ανθισμένων λουλουδιών σε ανάλαφρα πουκάμισα. Το παντελόνι καμπάνα έχει επιστρέψει δυναμικά, με σύγχρονες όμως αναλογίες και πλέον το ονομάζουμε flared.

jenny.gr

Η φιλοσοφία του Flower Power και οι επιρροές του Woodstock παρουσιάζονται ανεπιτήδευτα . Άλλωστε η γυναίκα της Sandro κατέχει την
τέχνη του fusion και ξέρει πως να παίξει με τις αντιθέσεις. Η αισθητική των 70’s και ο μινιμαλισμός των 90’s συνδυάζονται αβίαστα, δημιουργούν ένα casual χαρακτήρα και μια χαλαρή κομψότητα για ένα «effortless chic» αποτέλεσμα.

Η γυναίκα Sandro τολμάει ακόμα και να φορέσει oversized nylon jackets πάνω από πλεκτά τοπ. Φοράει bucket καπέλα παίζοντας με τα στερεότυπα, δίνοντας μια αντρική πινελιά στο στυλ της. Δανείζεται τα σακάκια και τα oversized πουκάμισα του αδερφού της και τα συνδυάζει με girly κομμάτια.
Χωρίς κανένα δισταγμό φοράει τα πλεκτά της εσώρουχα με t-shirts, ανοιχτά πουκάμισα μέσα από αυστηρά σακάκια . Καρφώνει pins με λουλούδια στο πέτο της και αν τα jeans της είναι χαλαρά, δένει στη μέση της μεταξωτά μαντίλια.

jenny.gr

Το design studio της Sandro δημιούργησε αυτή τη συλλογή ως απόδραση από το κέντρο σε κάποια παραλία που κρύβεται μέσα στην καρδιά της πόλης, για τη γυναίκα που δεν θέλει ποτέ να τελειώσει το καλοκαίρι. Μία συλλογή κομψή, διασκεδαστική και γεμάτη εκπλήξεις!

Δείτε την συλλογή:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.