ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Pyer Moss: Για πρώτη φορά μαύρος Αμερικανός σχεδιαστής στην Paris Haute Couture


The Jennettes

14 Μαΐου 2021

Pyer Moss: Για πρώτη φορά μαύρος Αμερικανός σχεδιαστής στην Paris Haute Couture
Ο Kerby Jean-Raymond, creative director του οίκου Pyer Moss μόλις έγραψε ιστορία

Ο Kerby Jean-Raymond, creative director του οίκου Pyer Moss μόλις έγραψε ιστορία. Γίνεται έτσι ο πρώτος μαύρος Αμερικανός σχεδιαστής που λαμβάνει πρόσκληση από τη Chambre Syndicale, διοργανώτρια αρχή της Εβδομάδας, να παρουσιάσει συλλογή Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Η πρώτη Pyer Moss Haute Couture collection θα παρουσιαστεί στο Παρίσι τον Ιούλιο, στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής που αφορά τις συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-22.

Επιπλέον όπως ανακοινώθηκε ο Pyer Moss επιστρέφει και στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο, για να παρουσιάσει τη Spring 2022 συλλογή του. O σχεδιαστής και το brand του απείχαν από την Εβδομάδα τα τελευταία δυο χρόνια.

Το Pyer Moss ιδρύθηκε από τον Jean-Raymond το 2013 και κατάφερε πολύ γρήγορα να κερδίσει τον σεβασμό στην αμερικανική βιομηχανία της μόδας και να διακριθεί με βραβεία CFDA.

Τα σχέδιά του φορέθηκαν από την Αντιπρόεδρο της Αμερικής Kamala Harris κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο, και έχουν εντοπιστεί επίσης σε ονόματα όπως η Michelle Obama και η Tracee Ellis Ross.

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα κομμάτια των ενδιάμεσων εκπτώσεων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.