ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ας αγκαλιάσουμε τις αλλαγές στη ζωή και το σώμα μας!


The Jennettes

20 Μαΐου 2021

Ας αγκαλιάσουμε τις αλλαγές στη ζωή και το σώμα μας!

Aλλαγές. Συμβαίνουν συνεχώς, σε όλα γύρω μας, μέσα μας (αυτές είναι και οι πιο δυνατές) στη ζωή και φυσικά στην εικόνα μας. Oι αλλαγές σχετίζονται με τον χρόνο που περνά, γεγονός σκληρό και ταυτόχρονα μαγικό, αυτό όμως είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που θα αναλύσουμε μια άλλη φορά.

Μικρές, μεγάλες, ξαφνικές, ανεπαίσθητες ή δραματικές, έρχονται την ώρα που πρέπει, (it's called timing), μας επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά και τελικά -όσο κι αν πολλές φορές δεν το βλέπουμε την στιγμή που συμβαίνουν -έρχονται στη ζωή μας με έναν και μοναδικό σκοπό: Να μας κάνουν σοφότερες, πιο δυνατές, να μας κάνουν καλύτερες.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι αλλαγές δεν αρέσουν σε κανέναν. Θες επειδή μας ξεβολεύουν, θες επειδή μας τρομάζουν, τις κοιτάμε με μισό μάτι στην αρχή, καχύποπτα, πολλές φορές προσπαθούμε να τις αποφύγουμε, μέχρι τελικά να τις αποδεχτούμε και να τις αγκαλιάσουμε. Και αυτό είναι και το καλύτερο.

jenny.gr

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου συνέβη στις ζωές όλων μας, μια πραγματικά μεγάλη -συγκλονιστική θα έλεγε κανείς - και ταυτόχρονη αλλαγή. Μια πανδημία είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορείς να προσπεράσεις έτσι απλά. 

Ήρθε και άλλαξε σχεδόν τα πάντα, από την καθημερινότητα μας και τον τρόπο που δουλεύουμε, στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους, το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πάντα και μας έκανε να ξεχάσουμε ό, τι ξέραμε. Φρόντισε όμως να μας θυμίσει και πράγματα που ίσως είχαμε ξεχάσει, όλα εκείνα που έχουν αληθινή αξία στη ζωή μας.

Κατά τη διάρκεια των αλλαγών το πρώτο και πιο σημαντικό που έχουμε να κάνουμε, είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας. Να είμαστε ευγενικοί και τρυφεροί μαζί του, να έχουμε κατανόηση.

Το να αγαπάμε τον εαυτό μας σημαίνει ότι αγαπάμε τις αλλαγές στη ζωή και το σώμα μας. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να δούμε τον εαυτό μας ως πρωταγωνιστή της ζωής μας!

Οι αλλαγές μπορούν να είναι πραγματικά όμορφες σαν θαύματα

Οι γυναίκες είναι από τη φύση τους προετοιμασμένες για αλλαγές, αφού το ίδιο τους το σώμα είναι φτιαγμένο για να φιλοξενήσει την ομορφότερη από αυτές, τον ερχομό ενός παιδιού.

Μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση και από άλλες γυναίκες που αγκαλιάζουν τις δικές τους αλλαγές και πώς αυτές τις καθόρισαν και τις βοήθησαν να δουν τη ζωή με θετική ματιά.

Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, καλεί τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις αλλαγές στη ζωή τους, παίρνοντας έμπνευση από τις ιστορίες 6 γνωστών Ελληνίδων.

jenny.gr

Triumph Talks – Embrace Change

Οι κυρίες Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάντυ Περσάκη, Ζέτα Δούκα, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη, και Τάμτα, έξι υπέροχες γυναίκες που έχουν χαράξει τη δική τους μοναδική πορεία, συμμετέχουν σε μια σειρά inspiring βίντεο-ομιλιών με τίτλο Triumph Talks – Embrace Change και μας μιλούν για τις δικές τους αλλαγές και τις εμπειρίες που τις καθόρισαν.

«Η μάνα είναι το πιο δυνατό όν», Μυρτώ Κάζη

Με τα Triumph Talks – Embrace Change, η Triumph υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες πως από μικρές έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν πολλές αλλαγές, στο σώμα, τις σχέσεις, την ψυχολογία, την καριέρα και την εν γένει ζωή τους και να δίνουν τις δικές τους μάχες απέναντι σε κάθε πρόκληση. Όταν λοιπόν αποφασίζουν να αγκαλιάσουν τις αλλαγές και να τις δουν με θετικό τρόπο, οποιαδήποτε αλλαγή που ενδεχομένως στην αρχή να φάνταζε δύσκολη ή ακόμα και τρομακτική, μπορεί να αντιμετωπιστεί και να τις γεμίσει δύναμη να κατακτήσουν κάθε πιθανό στόχο.

Οι ενδιαφέρουσες ομιλίες θα ανεβαίνουν σταδιακά στην πλατφόρμα και μπορείτε να τις παρακολουθείτε εδώ.

«Ο φόβος είναι μια λέξη που δεν μαθαίνω στα παιδιά μου», Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες και γιορτάζει μαζί τους κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή συνεχίζοντας να δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση.

Fit Smart

Από τη σειρά Design for Life, το Fit Smart – ένα επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία – προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη και έχει τέλεια εφαρμογή, στηρίζοντας και σμιλεύοντας το μπούστο, ενώ προσαρμόζεται στο σώμα κάθε γυναίκας. Το Fit Smart της Triumph έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να διαμορφώνεται από την κάθε γυναίκα και το σώμα της, όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου.

Όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου το Fit Smart θα τις αγκαλιάσει και θα χαρίσει τέλεια εφαρμογή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.