ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Tέλος η γούνα και η νεανική σειρά για τον οίκο Valentino


The Jennettes

19 Μαΐου 2021

Tέλος η γούνα και η νεανική σειρά για τον οίκο Valentino

Την απόφασή του να σταματήσει τη χρήση γούνας στις συλλογές του ήδη από την επόμενη χρονιά ανακοίνωσε ο οίκος Valentino. Επιπλέον γνωστοποίησε την πρόθεσή του να έχει τερματίσει τη δημοφιλή νεανική σειρά Red Valentino μέχρι το 2024.

Όπως αναφέρει ο Jacopo Venturini, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, "η fur-free στάση είναι σε απόλυτη συμφωνία με τη φιλοσοφία και τις αξίες του οίκου μας", ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι η εταιρεία αναζητά εναλλακτικά υλικά για τις επόμενες συλλογές της δεσμευόμενη απέναντι στο περιβάλλον. Η εταιρεία παραγωγής γούνας Valentino Polar, που ανήκει στον οίκο από το 2018, θα σταματήσει τις εργασίες στο τέλος του 2018, ενώ η τελευταία κολεξιόν του οίκου που θα περιλαμβάνει γούνα θα είναι η Fall 2021-22.

Σχετικά με την Red Valentino, που ξεκίνησε το 2003, θα τερματίσει το 2024 με την τελευταία της κολεξιόν να αφορά τη σεζόν fall 2023-24. Όπως εξήγησε για την απόφαση αυτή ο Venturini, "Η προσοχή μας σε μία και μοναδική φίρμα θα στηρίξει καλύτερα μια πιο οργανική ανάπτυξη του Οίκου".

Δείτε ακόμη: Valentino F/W 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.