ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Azzedine Alaïa: O oίκος θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίδειξη μετά το θάνατο του ιδρυτή του


The Jennettes

22 Μαΐου 2021

Azzedine Alaïa: O oίκος θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίδειξη μετά το θάνατο του ιδρυτή του
O oίκος Azzedine Alaïa επιστρέφει μετά το θάνατο του ιδρυτή του

O οίκος Azzedine Alaïa ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέο show 4 χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή του, το 2017. Σύμφωνα με το WWD, το show έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου, μία μέρα πριν την Paris Couture Week, και όπως συνήθιζε ο σχεδιαστής, ο οίκος θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις συλλογές του εκτός fashion week.

Αυτή η collection αποτελεί και το ντεμπούτο του Pieter Mulier, του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, που ανέλαβε τα ηνία τον Φεβρουάριο. Το event, πέρα από το πρώτο μετά τον θάνατο του Alaïa, σηματοδοτεί και τη solo καριέρα του Mulier, που ήταν επί χρόνια σε μεγάλους οίκους (Jil Sander, Dior και Calvin Klein), στο πλευρό του Raf Simons.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του τo brand "η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σημαδιακή καθώς θα συμπέσει με την ημερομηνία που συμπληρώνονται 4 χρόνια από το τελευταίο show του Azzedine Alaïa τον Ιούλιο του 2017".

Στη διάρκεια του show θα παρουσιαστούν τόσο η ready-to-wear συλλογή όσο και οι couture δημιουργίες για την επόμενη σεζόν (Άνοιξη 2022).

Δείτε ακόμη: Τα πιο κομψά κομμάτια από λινό