ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι γυναίκες είμαστε φτιαγμένες για αλλαγές, ας τις κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο


The Jennettes

2 Ιουνίου 2021

Οι γυναίκες είμαστε φτιαγμένες για αλλαγές, ας τις κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο

Τα πάντα γύρω μας αλλάζουν κι εμείς καλούμαστε καθημερινά να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση. Ως γυναίκες είναι αλήθεια ότι από την φύση μας έχουμε την ικανότητα να προσαρμοζόμαστε πιο εύκολα στις αλλαγές και αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη μας. Με το χρόνο συμβαίνουν αλλαγές στην ζωή και το σώμα μας και το μόνο που έχουμε να κανουμε είναι να τις αγκαλιάσουμε, σαν ένα νέο και όμορφο κομμάτι του εαυτού μας. Μικρές, μεγάλες, ξαφνικές, ανεπαίσθητες ή δραματικές, έρχονται στη ζωή μας με σκοπό να μας κάνουν καλύτερες.

jenny.gr

Υπάρχουν φορές που αυτές τις αλλαγές μπορούμε να τις δούμε στον καθρέφτη. Άλλοτε κοιτάζοντας με χαμόγελο και άλλοτε όχι. Αυτές τις δεύτερες που μας δυσκολεύουν, που μας αγχώνουν ή και μας στεναχωρούν στην αρχή, είναι εκείνες που συνήθως πολεμάμε περισσότερο. Η όψη του προσώπου μας και το σώμα μας αλλάζουν με τον χρόνο με το χρόνο. Το σώμα μας αποκτά καμπύλες, καθώς γινόμαστε ενήλικες γυναίκες και μας προετοιμάζει για τον υπέρτατο ρόλο στην ζωή κάθε γυναίκας, αυτόν της μητέρας. Η εγκυμοσύνη είναι μια από αυτές τις αλλαγές που αντικρύζουμε με χαμόγελο, δεν παύει όμως να προκαλεί αλλαγές στο σώμα μας.

Οι αλλαγές αυτές είναι τα παράσημα μας που φέρουμε με υπερηφάνεια όταν γίνουμε πια μητέρες. Η μοναδική εμπειρία της εγκυμοσύνης και της μητρότητας είναι ένα αλθινό δώρο στην ζωή κάθε γυναίκας. Η Τriumph τα γνωρίζει καλά όλα αυτά. Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες και γιορτάζει μαζί τους κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή συνεχίζοντας να δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση.

Έτσι δημιούργησε το Fit Smart.

Aνήκει στη σειρά Design for Life και είναι ένα επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία – προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη και έχει τέλεια εφαρμογή, στηρίζοντας και σμιλεύοντας το μπούστο, ενώ προσαρμόζεται στο σώμα κάθε γυναίκας. Για κάθε σχήμα, μέγεθος στήθους και cup, με λίγα λόγια για κάθε σωματότυπο.

jenny.gr

Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να αγκαλιάσουμε πιο έυκολα τςι αλλαγές στο σώμα μας, με αυτοπεποίηθηση και σιγουριά. Το Fit Smart της Triumph  σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να διαμορφώνεται από την κάθε γυναίκα και το σώμα της, όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου. Aποτελεί ένα hero item που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο συρτάρι της για κάθε εμπόδιο, δυσκολία ή όμορφη αλλαγή που συμβαίνει στην ζωή της.

Οι κομψές και θηλυκές λεπτομέρειες και οι γοητευτικές και feminine αποχρώσεις είναι ακόμα ένα στοιχείο που το κάνει και μιλάει στην καρδιά των γυναικών. Μπορεί να φορεθεί μέσα από οποιοδήποτε σύνολο και να διατηρεί αυτή την υπέροχη αίσθηση άνεσης.Όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου το Fit Smart θα τις αγκαλιάσει και θα χαρίσει τέλεια εφαρμογή!
 
Αυτήν την εποχή η Triumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, δείχνει ακόμη πιο έμπρακτα πώς αγκαλιάζει τις αλλαγές και καλεί όλες τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις αλλαγές στη ζωή τους, παίρνοντας έμπνευση από τις ιστορίες 6 γνωστών Ελληνίδων που μοιράζονται μαζί μας προσωπικές τους στιγμές και πώς οι αλλαγές τις βοήθησαν να γίνουν αυτό που είναι σήμερα και να δουν τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία και δύναμη.

jenny.gr

Οι κυρίες Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη, Ζέτα Δούκα, Τάμτα και Μάντη Περσάκη, έξι υπέροχες γυναίκες που έχουν χαράξει τη δική τους μοναδική πορεία, συμμετέχουν σε μια σειρά inspiring βίντεο-ομιλιών με τίτλο «Triumph Talks – Embrace Change» και μας μιλούν για τις δικές τους αλλαγές και τις εμπειρίες που τις καθόρισαν

Οι αλλαγές μπορούν να είναι πραγματικά όμορφες, αν τις αγκαλιάσουμε με χαρά και υπερηφάνεια. Έτσι θα είμαστε όχι μόνο δυνατές, αλλά και ευτυχισμένες. Η Triumph είναι σύμμαχος μας σε αυτό. Παρακολουθήστε σήμερα τις υπέροχες ομιλίες των 6 γνωστών γυναικών και αντλήστε έμπνευση. Ήρθε ο καιρός να αγκαλιάσετε με στοργή και τις δικές σας αλλαγές και να ορίσετε τη δική σας αυτόφωτη πορεία στη ζωή, με βάση τα δικά σας θέλω. Embrace Change!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.